Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz abból kilábalni, ha az embernek a fejében van a baj?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm azt mondta, hogy azért nincs senkim, mert a fejemben van a probléma. Mármint a gondolataim, amúgy normális lennék. Ebből mennyire nehéz kikerülni?2013. nov. 30. 00:00
11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg inkább takarodj innen!
2013. nov. 30. 00:26
12/17 anonim válasza:
Megint én... Ha bezárkózol, csak rosszabb lesz. Tényleg ki kellene mozdulnod, esetleg sportolni. És figyelmen kívül hagyni azokat a dolgokat/embereket, amik/akik negatív érzést váltanak ki belőled. Ha elérted, hogy elfogadjanak és szeressenek, akkor szerintem javul a helyzeted. De ezért tenned is kéne. Például kezdhetnéd azzal, hogy kimozdulsz és nem gubózol be. :)
13/17 anonim válasza:
szerintem maradj így, aszt sajnáld magad, meg recskázz.
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy igazad van, csak nagyon nehéz. Sok negatív ember vett, illetve vesz körül, ez az egyik, ami sokban befolyásolt. A másik meg az, hogy elég lelkis ember vagyok és a negatív dolgokat nehezen küzdöm le.
Köszönöm a jószándékú választ! Megpróbálom.
2013. nov. 30. 00:34
15/17 anonim válasza:
Ha már felismerted, hogy mi a problémád, az már fél siker.
16/17 anonim válasza:
Azt írtad ne szóljon bele, mert nem ismer. Akkor minek írtál ki ide kérdést, mert több, mint valószínű, hogy itt senki sem ismer, ezért segíteni sem tudunk.
17/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy azt írtam neki. A 63 %-os semmi érdemlegeset nem írt, csak sározott.
2013. nov. 30. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!