Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz abból kilábalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz abból kilábalni, ha az embernek a fejében van a baj?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm azt mondta, hogy azért nincs senkim, mert a fejemben van a probléma. Mármint a gondolataim, amúgy normális lennék. Ebből mennyire nehéz kikerülni?

2013. nov. 30. 00:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg inkább takarodj innen!
2013. nov. 30. 00:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Megint én... Ha bezárkózol, csak rosszabb lesz. Tényleg ki kellene mozdulnod, esetleg sportolni. És figyelmen kívül hagyni azokat a dolgokat/embereket, amik/akik negatív érzést váltanak ki belőled. Ha elérted, hogy elfogadjanak és szeressenek, akkor szerintem javul a helyzeted. De ezért tenned is kéne. Például kezdhetnéd azzal, hogy kimozdulsz és nem gubózol be. :)
2013. nov. 30. 00:27
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem maradj így, aszt sajnáld magad, meg recskázz.
2013. nov. 30. 00:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy igazad van, csak nagyon nehéz. Sok negatív ember vett, illetve vesz körül, ez az egyik, ami sokban befolyásolt. A másik meg az, hogy elég lelkis ember vagyok és a negatív dolgokat nehezen küzdöm le.

Köszönöm a jószándékú választ! Megpróbálom.

2013. nov. 30. 00:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha már felismerted, hogy mi a problémád, az már fél siker.
2013. nov. 30. 00:37
 16/17 anonim válasza:
Azt írtad ne szóljon bele, mert nem ismer. Akkor minek írtál ki ide kérdést, mert több, mint valószínű, hogy itt senki sem ismer, ezért segíteni sem tudunk.
2013. nov. 30. 17:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy azt írtam neki. A 63 %-os semmi érdemlegeset nem írt, csak sározott.
2013. nov. 30. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!