Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi lefekszik 1000 lánnyal akkor istennek hiszi magát és mindenki más róla . P De ha egy lány lefekszik 1000 pasival akkor egy utolsó ribncnak nézi mindenki. miért?
Azért mert az évek alatt az alakult ki, hogy az az erkölcsös, ha egy nő nagyon kevés pasinak adja oda magát, és annak is nagyon nehezen. Ha ezt veszi a társadalom normálisnak, akkor egy férfi azért lesz "isten", mert sok nő oda adta magát, tehát akkor annyira jónak kell lennie, mert sok nő "megtört" miatta. Ha egy nő sok pasival szexel akkor meg nem kihívás meg könnyű préda stb. Szerintem ez az egész baromság, ez egy középkori felfogás. Mondjuk én egy nagyon szabadelvű, alternatív gondolkodású lány vagyok, domináns, erős személyiséggel, és távol álljon tőlem, hogy prűd legyek. Férfi és nő egyenlő, és mindkettőnek ugyanúgy szüksége van a szexre, a nőkbe talán bele lett (ez az ugyancsak régimódi felfogás) nevelve, hogy szégyenlősnek, prűdnek kell lenniük, nem élvezhetik a szexet, stb. Volt egy idő, hogy ugyanolyan "vadászösztön" volt bennem, mint mikor egy pasi elmegy csajozni, és bulikon sok "erkölcstelen" dolgot tettem. Már túl vagyok ezeken és "kinőttem" ezeket, komoly kapcsolatban élek, szerelmes vagyok, és ugyanúgy ki tudom élni a "vadságomat". Így sokkal jobb.
Mellesleg elég furcsa az is, hogy mindent a szexszel adnak el és reklámoznak, a nőkbe bele van ivódva, hogy szexinek és kívánatosnak kell lenniük, de ezzel nem élhetnek vissza. Szóval én azt mondom, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Ennek a visszája pedig az, hogy egy nő (vagy mondjuk én) nem szívesen fekszik le egy olyan pasival, akinek nincsenek magas elvárásai, "csak lyuk legyen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!