Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi lefekszik 1000 lánnyal akkor istennek hiszi magát és mindenki más róla . P De ha egy lány lefekszik 1000 pasival akkor egy utolsó ribncnak nézi mindenki. miért?
Singularity, ez elég szemét beszólás volt.
Pont a minap olvastam, hogy egyre több nő nemű egyed jelentkezik mérnöki egyetemekre (akár itthon, akár külföldön) matek, kémia, infó szakokra, és a vizsgák alapján többségük jobban is teljesít, mint a férfiak.
Mert a férfiaknál van a hatalom? Régebben lehet, de mostanság nekem vhogy nem úgy tűnik.. :P
Kérdező, amúgy azt a pasit, aki lefekszik 1000 nővel, max a többi pasi nézi istennek, sztem a nők nem...Én legalább is biztos nem, ha a kiszemeltemről kiderül esetleg, h ilyenfajta biztosan felveszem a nyúlcipőt..
így van!
én is akarok havonta menstruálni és erre hivatkozva bármit megúszni! :D
egyenjogúságot a férfiaknak! :D
Lerágott csont, de úgy látszik sosem lesz elég jó a válasz v. elegendő.
#16 feldobtad a napom! :D
Komolyan nem értem, hogy lehet ennyire buta egy lány. Hány éves vagy, 13?
Fogd már fel, hogy egy nőnek semmi meló nincs benne, hogy megdugják 100-an... Egy szavába kerül és szex van.
Ellenben a férfinek még akkor is teljesítmény 1-1 lányt megfektetni, ha jól néz ki és nagyon jó beszélőkéje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!