Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális ilyen korban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális ilyen korban?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem fér a fejembe mért jó a szex. Meg elég undorítónak és cikinek találom azt, hogy a férfi nemi szerve belemegy "oda". Nem tudom mért van ez. Meg pl. azt is eléggé gáznak tartom hogyha én kerülök majd oda akkor a fiú nem fog lenézni??? Meg nem ciki az hogy beléd megy????

14 éves lány vagyok!!!

2009. nov. 21. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen még én is fújozva néztem a szexet, meg az egész folyamatát.

Aztán egyre inkább megszokottá vált, már nem akadt fent a szemem azon, hogy bedugja oda...Na meg az egyéb dolgok...

Szerintem normális dolog, majd ahogy nőni fogsz, barátod lesz, te sem fogod elutasítóan nézni a dolgot.:)

Ebből csak az derült ki, hogy még nem vagy érett rá :) Ami nem baj, 14 évesen.

2009. nov. 21. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Úgy gondolkodsz mint egy tízéves. Szerintem nem itt kellene már tartanod gondolatban. Bár kitudja lehet te későn érő vagy.
2009. nov. 21. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne törődj az utolsó hozzászólóval...

Későn érő vagy, na és?!

Legalább nem fogsz már 12-13 évesen az abortuszra várni, és mindenféle (tapasztalatlanságból kifolyó) kérdéseket feltenni!

2009. nov. 21. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Sarkítsuk csak ki a kérdésedet egy kicsit......

Biztos, hogy van kedvenc ételed...igaz ?

Talán van köztük olyan is amiért "ölni" tudnál....

Gondolj bele....az étel az csak azért kell, hogy élni tudj. Miért van még is az, hogy még is élvezed amikor azt az ételt eszed ami neked nagyon ízlik. Hisz ennek semmi értelme nincs. Egyszerűen ízérzékelés nélkül is tudnál enni. Pusztán csak azért ennél, mert éhes vagy, de nem kellene azzal törődnöd, hogy milyen az íze.

Így van ez a szexxxel is. Élvezetet okoz az agyban, ugyanúgy mint az elfogyasztott csoki, csak ez sokkal intenzívebb. Próbáld megismerni a saját tested. Van mindkét kezeden 5 újjacskád... használd őket. Egyszer érezni fogod mikor kezd futkosni a hideg a hátadon, eláll a lélegzeted és jön az a bizonyos semmihez nem fogható érzés. Akkor pontosan tudni fogod, hogy mi értelme van a szexnek....

2009. nov. 21. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen az, akkoriban nekem is undorító volt az egész, kb 16 voltam amikor mindez változni kezdett.
2009. nov. 21. 13:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!! Remélem velem is így lesz.
2009. nov. 21. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kell sürgetned. Kicsit későn érő típus vagy - még nem indultak be ezek a hormonok nálad.

Ha beindulnak, azt tudni fogod majd: ilyen érzésed még az életben nem volt. Egyből rá fogsz jönni.

2009. nov. 21. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor szerinted a csókólózás is undorító?? Mert ott meg a pasi és a csaj nyelve összeér...

Amig cikinek érzed az ilyen dolgokat,addig ne is foglalkozz vele mert az azt jelenti,hogy még éretlen vagy.

2009. nov. 22. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!