Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti 24 évesen akarnátok komoly kapcsolatot? Vagy inkább csak szórakozgatni?
"csak.. van egy olyan érzésem, h sok fiú, pláne ha kapósak a lányoknál, abszolút csak a mennyiségre megy és nem a minőségre."
Miért rosszabb az, ha valaki a mennyiségre megy, és bejössz neki, így megkapod, minthogyha minőségre megy, de a minőségi szintjét (szerinte) nem ütöd meg? Attól még, hogy egyedi és speciális vagy, nem kötelező hogy a szexpartnereid is azok legyenek.
":) azért a kérdés igazából, mert van egy fiú aki tetszik nagyon-nagyon. és az előző kapcsolatomban meg hihetetlen nagyot csalódtam és félek bármit is elhinni."
Erre tudok egy jó módszert. Gondolod végig, hogy az előző kapcsolatod miért csúszott félre, illetve, hogy a te felelősséged mennyire terjed ki arra, hogy rosszul választottál. Ha arra jutsz, hogy csak véletlenül fogtál ki rosszat, akkor naivan bízhatsz benne, hogy a következő rendes lesz. Ha pedig arra jutsz, hogy valamit elrontottál a választáskor, akkor gondold végig mi az, és legközelebb ne kövesd el. Így visszatértünk az első opcióhoz.
Szóval fel a fejjel. :)
Most én amúgy olyan esetekre gondolok, amikor megütöm a mércét, csak a srác még mondjuk nem akarja magát lekötni 24 évesen jó pár hónapig, évig, mert még korainak gondolja és ki akarja élni magát. Szóval nem akar hosszú kapcsolatot, csak megd@gni. Ez azt jelenti, hogy nem ütöm meg a mércét? :D
Tehát az, h bejövök neki, nem ugyanaz, mint h megütöm a mércét? Azaz leegyszerűsítve akkor csak megkapom őt, de ő meg csak kihasznál engem. Na ebben semmi jó nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!