Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szemez hónapokon át egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemez hónapokon át egy fiú egy lánnyal, ha van kapcsolata?

Figyelt kérdés
Tetszett egy kollégám, érzéseket ébresztett bennem azzal ahogyan a szemembe nézett, hosszan, fénnyes, érzelmeket sugalló tekintettel hónapokon át. Kedves volt velem, volt úgy, hogy akkor is nézett amikor én nem láttam, legalábbis ezt hitte, de nem kezdeményezett. Azt hittem félénk és ezért. Nemrég kiderült barátnője van kb másfél éve, engem fél éve ismer. Amióta tudom, hogy barátnője van nem nézek vissza rá, legalábbis nem úgy mint korábban. Nem tudom miért nézett rám korábban, én nem értem. Ha én szeretek valakit, van valakim nem szemezek mással. 25L
2009. nov. 20. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Azért, mert önbizalom hiányos. Veled kompenzál. Jól esik neki, hogy szemezel vele. Semmi több, csak ezzel próbálja bizonyítani magának, hogy szerinte életképes.
2009. nov. 20. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
énis voltam így,és bár én tudtam hogy van nője,randira hívta. el isjött,kavartunk egy hónapig,mire közölte h nem hagyja ott a nőjét és szórakozik csak velem.Hát én meg otthagytam! Mert addigra már beleszerettem...áá,ronda ügy az egész.Le sem fektetett.
2009. nov. 20. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
randira hívtam. bocs
2009. nov. 20. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
az egyéniségfejlődés része
2009. nov. 21. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A férfiaknál ez nem így működik...

Mi szemezünk mással...Elég csak ha tetszik a lány...

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen barátnője van?!

Soha többet nem nézek rá! Nincs az az Isten!

Ne legyél már gyerekes...

2009. nov. 25. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó jó, de ez azért rossz, mert hiszek az első látásra szerelemben..., és igazából bíztatásnak vettem, hogy és ahogy néz... és gondolom, ha van barátnője akkor én már nem lehetek a barátnője. Szóval ez csalódás, és fáj.
2009. nov. 25. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van barátom, és én is szemezek egy munkatársammal. Nagyon jóképű, ennyi. Nézni lehet. Az, hogy tetszel valakinek, nem jelenti, hogy szerelmes is beléd.
2009. nov. 25. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!