Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, idegesítő lehetek?
Figyelt kérdés
Szégyenlős vagyok, amikor olyan témára terelődik a téma, mindig próbálom továbbterelni a témát, mert számomra kínos, és nem szeretek perverz dolgokról beszélni. (ez nem azt jelenti, hogy nem vágyom rá, de csak olyannal, akit szeretek) Nagyon ijedős is vagyok, pl. egy véres filmjelenetnél már elkezdek émelyegni, szédelegni. Általában jellemző rám, hogy eléggé megnyilvánulnak az érzéseim, nagyon érzelmes vagyok.2013. nov. 26. 22:19
3/6 anonim válasza:
Szeretem az érzelmes lányokat :) Sajnos még nem volt ilyen barátnőm...
4/6 anonim válasza:
akkor h ha finganod kell akkor fingasz, mert megnyilvánulnak az érzéseid??? :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem, de a bátortalanságoddal mellettem elég életképtelen lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!