Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Ez a lány mire használ engem? Vagy mi a célja velem? 18L és 26F
Még egyáltalán nem taliztam vele (hónapok óta beszélünk, de ez idő alatt sem találkoztunk még), csak neten dumálunk. Annyit tudni kell, hogy 300 km-re lakik tőlem, és félénk lány. Még képet sem küldött ez időt alatt.
Nagyon jól elbeszélgetünk, szinte minden nap keressük egymást. Már többször felhoztam egyéb módokat, hogy legalább láthassam: skype webcamera, facebook (ha közel lakna, nyilván személyesen...), mostanság igent is mondott de aztán megint elterelődött a téma.
A lényeg: bevallotta a napokban, hogy van egy másik srác is itt, aki segíteni szokott neki. Kérdeztem miben? "Ne haragudj, de ezt nem fogom elmondani neked". - hangzott a válasz.
Ha csomó mindenbe beavatott már, akkor miért hagy előttem fekete foltot? Megbízik bennem, mondta, de mi értelme akkor beszélgetnünk, ha nem akar előbbrelépést? Meg nekem miért nem mondja el, ha másiknak igen? Én vagyok a türelmetlen hónapok óta? Még csak nem is láttam őt...
10: beszéltük, hogy találkozni jó lenne mindenképp. Nem arról van szó, hogy erre nincs pénzem. A rendszeres, heti 600 km-re nem lenne módom. De havi szinten egy hétvégét bármikor be tudnék vállalni, még kettőt is max. :D
Azt mondja velem a legjobb itt...ha ez így van, miért nem akar képet csatolni magáról? Lehet, hogy tényleg hagynom kéne. Az a baj, én elég bizalmatlan vagyok és nehezen kedvelek meg egy embert igazán, ez most megtörtént és tessék...
12-es: köszönöm a jelzőt. Áhh, én sosem néznék le egy nőt azért, mert még szűz vagy naiv, romlatlan. Épp ilyen nő álmaim nője. Mármint aki naív, romlatlan, hűséges, szenvedélyes. Csak a sok felszínes fiú miatt minket nem nagyon vesznek észre a lányok. Mert aki visszahúzódóbb lány, az nem illegeti magát minden hétvégén ittasan szórakozóhelyen, gondolom én. Csak mivel sehova nem mozdulnak ki, esély sincs megismerni őket! :)
13: az köszi! Lehet egy életre felhagyok a netes beszélgetésekkel itt.
#7 vagyok
adatvédelmi beállítás?? ez valóban megoldhatatlan probléma..
én 3x kértem el az elmúlt 1 hétben lány fész linkjét néhány mondat után 2 megadta.. az már egy másik kérdés, h akkor derült ki, h feleannyi idősek, mint én :D de ez már lényegtelen
szóval mit tökölsz ezen, férfi vagy, nem?
én is az ilyen lányokat kedvelem, és többre is értékelem, mondhatni jobban tisztelem, mint a ribiket :)
Szóval szerintetek kamuzik és nem is nő? Akkor valamit rohadtul profin csinálhatott, mert én esküszöm nektek, valami belső megérzésből rögtön kiszűrüm egy ember írásképéből, megfogalmazásából, hogy nő-e vagy pasi-e.
Nézzük eltalálom-e a kommentek alapján:
1. Nő
3. Srác
4. srác
5. ugyanaz a kommentelő mint első
7. ugyanaz a kommentelő mint harmadik
8. Nő
10. ugyanaz a kommentelő mint első
12. ugye egyértelmű hogy nő, mondja is :D
13. srác
17. 30-35 közti férfi
Megérzem, lehet hogy most tévedek itt, de megérzem és őt lánynak érzem. 99,99%
Ez könnyű, mert mi nem játszunk szerepet.
Beszéltem már sok ilyennel 97 óta (azóta van elérhetőbb internet), ezek lelki beteg családos nők szoktak lenni és tinik. Mindkét típus nő, ezt nem szúrod ki. Magas az iq-juk, a szerepet is gondosan felépítik, ezt nem szúrod ki.
Köszi High, ezen már én is agyaltam. Itt rengeteg a kövér, elhanyagolt házas nő is, az tuti. Csak azt nem értem miért szo patják a másik embert? Mi értelme? Úgyis kibukik előbb-utóbb, ha valaki kamuzik (megbeszélnek találkozót, nem megy el stb).
Hogyan tudnám lebuktatni a csajt? Ha valaki segítene és kiderülne hogy átverés, annak átutalok a számlájára 1.500 Ft-ot. Sajnos csóró vagyok :D Privát ötletekkkel írj rám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!