Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha valakinek nincs jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha valakinek nincs jó hátsója, attól még lehet szexi, vonzó?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt azt hogy nem olyan kis gömbölyű, habár van formája, de nem olyan szép 'széles' (értsd jól légyszíves), hanem a csípő méret miatt keskenyebb...

2013. nov. 25. 22:09
1 2
 11/19 ASOT ***** válasza:

tökmindegy hogy írod le úgysem lehet tuti válasdzt adni a seggedre, de a véleményem szerint eltúlzod és szerintem nem lehet veled gond.

feltéve ha nincs sörhasad vagy nem vagy kopasz

2013. nov. 25. 22:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam. Szóval a fenekemnél nem olyan szép íves, hanem kicsit egyenesebb mint a képen is látható.
 13/19 zotanbro ***** válasza:
ez nem vmi szép
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez alapján nem igazán érdekelne, de ha ennyire zavar, akkor megpróbálhatod esetleg valamilyen tornával formázni.
2013. nov. 25. 22:34
 15/19 A kérdező kommentje:

Hm, értem. Tornázok, meg próbálok hízni is, hátha úgy alakulgatna valami..:/ :) Persze azt a képet, amit linkeltem, ne pont úgy képzeld el ahogy ott látod, mert azért derekam az van, csak ott a csípőnél keskenyebb, és ebből adódóan vagyok elégedetlen a fenekemmel. Persze már dolgozok az ügyön, remélem javul.

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még! :)

2013. nov. 25. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok legjobb barátja a guggolás.
2013. nov. 25. 23:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen. Keskeny a csipom, es ezaltal a fenekem olyan furcsa. :(:D En is szeretnek hizni kicsit, hatha ugy formasabb lesz. :)
2013. dec. 5. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:
kit izgat, bashzni lehessen!
2014. júl. 31. 15:03
 19/19 anonim ***** válasza:
honnam tudnám?
2014. júl. 31. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!