Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, aki nagyon vágyik a szerelemre, de az sehogy se jön?
Próbálok itt ismerkedni, kisebb-nagyobb, de inkább kisebb sikerrel.
18/F
Pont így vagyok én is :/
Elnyomni nem tudom... :/
Akinek van kedve beszélgetni írhat :)
mintha a szivemet tépnék ki annyira fáj, hogy nincsen senkim 4 hónapja már. belegondolni is rosz, hát még az érzés.
Megőrülök szinte sokszor, ohgy nincs kit megölelni, nincs kinek elmondania jót és roszszat, nincs aki visszafog ha hülye vagyok, és nincs aki lelket ver belém, ha nullának érzem amgam.
Úzöm, hajtom de semmi. pont akkor fog jüönni, amikor nem várom, tudom, de képtelen vagyok nem várni..:/ :( 22/F
Sajnos velem is ez van, mostanában úgy 1-2 hónapja támadt fel bennem igazán az az érzés hogy szerelmesnek kéne lennem valakibe. Egyszerűen magányos, szeretet hiányos vagyok, legszívesebben az utcán is átölelnék egy idegen szép lányt csak hogy érezzem azt a kis szeretetet amit át adhatok és ő viszonozna de ezzel szerintem tuti elijeszteném sőt még e is vinnének, meg amúgy sem vagyok bunkó.
Sajnos nem tudok már másra gondolni, csak arra hogy kéne egy lány akit szerethetek, és foglalkozhatok vele, és lenne miért felkelnem reggelente, érezzem hogy velem van meg hogy egymással foglalkozhatunk. Nem is igazán a szex ami hiányzik hanem egy jó szerelem. Sajnos régen volt már barátnőm meg az adottságim miatt sem egyszerű az ismerkedés, de már az igényeimet is lejjebb adtam csak hogy találjak valakit, de eddig csak olyan lányokat ismertem meg akiknél én is bevágódtam akiknek már van párjuk és abba nem tudnék belemászni hogy miattam dobják a párjukat mert akkor engem furdalna a lelki ismeret. Ez bonyolult. De most jelenleg ezt az érzést azzal nyomom el hogy bemegyek dolgozni és akkor ne gondolok erre, de időnként ott is beugrik a gondolat ha meglátok valakit főleg egy szép lányt akivel nem is egy részlegen vagyunk csak időnként összefutunk.
A másik amivel letudom kötni magam az a vezetés, ha elindulok egy kisebb útra, akár vásárlás, akár ügyintézés akár csak egy ismerőshöz akkor nem gondolok ezekre és akkor elvagyok.
De már egyre nehezebben megy.
Szóval nem vagy egyedül ezzel kérdező de én hiszek abban hogy előbb utóbb megtalálom a páromat akibe szerelmes lehetek és kölcsönös lesz ez az érzés.
21/F
Tessék, így akarjatok szerelmesek lenni
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__50..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!