Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az androgün pasikról?
Ezt az én gyomrom már nagyon nem fogadja be...
32/N
Azért nem hallottál róla, mert igazából androgénnek írják.
Szerintem gyönyörűek, viszont 1 dolog androgünnek lenni, és más dolog androgünnek, melegnek, és lánynak beöltözöttnek lenni.
Andrej előtt Bill Kaulitz volt a tipikus példa, igaz sminkelte is magát, viszont ma már szakálla van + kigyúrt, de az arca ugyanolyan lányos. És nem meleg. (csak metroszexuális)
Andrej meg kb ebből él, és mivel meleg, ő már inkább transzvesztita, mert "fiúként" már ritkán öltözik.
Szóval alapjába véve szerintem gyönyörűek, különlegesek, főleg hogy természetesen ilyenek. viszont ha túlzásba viszik akkor már inkább gusztustalan. Andrej is smink nélkül sokkal szebb.
"Andrej előtt Bill Kaulitz volt a tipikus példa, igaz sminkelte is magát, viszont ma már szakálla van + kigyúrt, de az arca ugyanolyan lányos. És nem meleg. "
Ő is teljesen nyilvánvalóan meleg. Csak azért pózol mostanában csajokkal, mert már tényleg kibírhatatlanul sokan röhögtek rajta, de természetesen meleg. Ez kb. predesztinálva volt nála, mivel hormonhiányos csecsemőként született. Innen a jellengzetes, sosem mutálódott hangja, innen a nőies arca. Semmi csoda nincs benne. HE IS a freak of nature :D
Hát, mindenki azt hisz amit akar :) de ő saját maga már rengeteg interjúban tagadta. Ráadásul a mai világban már szinte mindenki be meri vallani ha meleg, akkor ő mért ne tenné? Ő pont nem arról híres hogy érdekelje az emberek véleménye. Plusz szerintem lehet látni abból ahogyan a lányokra néz, hogy nem meleg. Csak vannak feminines vonásai. Plusz szemmel láthatóan metroszexuális.
Na de Andrej 100% hogy meleg. Habár még soha nem vallotta be, arra a kérdésre hogy milyen a szexuális orientációja mindig azzal válaszol, hogy "a szerelemben nincsenek határok". De meleg bárokba jár, és meleg férfiakkal fényképezkedik, szóval a vak is látja...
Szóval aki jobban ismeri őket az észreveheti Bill és Andrej között a különbséget. Mikor Adam Lambert rászállt Billre, ő éppen ezért utasította vissza, mert az emberek már így is melegnek tartják, pedig nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!