Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a sziv ha szeret?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 11:53
11/18 A kérdező kommentje:
Én el is várom hogy az én párom is ilyen legyen,hissz hasonló csak hasonló társaságában érzi jól magát,én nem hiszek benne hogy az ellentétek vonzzanák egymást..
2009. nov. 20. 14:14
12/18 anonim válasza:
Vannak lányok, akik kifejezetten szeretik az ilyen férfiakat. Állítólag én is ilyen vagyok. :) Nem véletlenül vagyok oda a rák pasikért... Szóval csak kitartás! Valaki pont ilyennek fog szeretni, amilyen vagy. És ha hosszabb ideig leszel együtt valakivel, lehet, hogy nem fogsz ilyen görcsösen ragaszkodni.
13/18 anonim válasza:
tudod hasonló cipőben járok fiúként...eleinte nagyon tartózkodok egy kapcsolatban...de később amint feloldódtam annyira odaadó tudok lenni hogy az már beteges...és tudod ez sem jó...ez gyakran szakító ok is lehet...ha túlságosan úgy érzi a partner hogy elfojtod..nem hagysz neki teret..én is csak azt tudom javasolni keresd a középutat..én is azt fogom tenni :)
14/18 anonim 

válasza:

09:29 -> Mi is a horoszkópod? :)
15/18 anonim válasza:
szűz és mérleg (pont a váltó dátumon vagyok)..de sztem vajmi kevés köze van hozzá:)
16/18 anonim 

válasza:

Nem biztos. :D A szűzlányok aranyosak. ;)
17/18 anonim válasza:
9:29 vagyok. Bocs a késői válaszért. :) Oroszlán vagyok. De szerintem amit leírtam, ez nem tipikus oroszlán vonás.
18/18 anonim válasza:
én ugyan lány vagyok és rák,de már kétszer szakítottak velem, mert én is hasonló cípőben járok.mindig én vagyok az,aki végig szerelmes és még a szakítás után is.csak én meg valahogy igénylem,hogy ennyire szeressenek engem is.majd egyszer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!