Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj a sziv ha szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a sziv ha szeret?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 11:53
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Az a gond velem hogy én már születésemtöl fogva ragaszkodó tipus vagyok,és ha van egy kapcsolatom,annyira de annyira ragaszkodok ahozz az emberhez hogy az már tényleg beteges,szinte megfolytom a szeretettetemmel,annyira aggodok érte,annyira féltem,mindig vele lennék,lehoznám neki a csillagokat is,ha nincs velem akkor mintha a világnak vége lenne..egyszerüen olyan nagy a szeretetthiányom hogy úgy érzem csak ez tudja egyensúlyba tartani ha ilyen vagyok,és nem tudok megváltozni,mit tegyek? sok lány pedig a törödést igényli azt olvasgatom sok helyen,és hogy önmagam legyek,de mégis ha meg az vagyok akkor meg már kinos,mit tegyek?
2009. nov. 20. 11:53
 2/18 anonim ***** válasza:
Fordulj pszichológushoz. Segíteni fog.
2009. nov. 20. 12:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Tényleg ezt fogom tenni,mert már nem birom tovább..
2009. nov. 20. 12:08
 4/18 anonim ***** válasza:

Majdnem eldobtam az agyam, amikor megláttam a kérdést a Programozás rovatban.

Amit leírsz, az tényleg túlzásba van víve. A másik emberhez kötődés nagyon fontos egy szeretetkapcsolatban, de amennyiben a másik önmagunknál is sokkal fontosabbá válik, amennyiben a tőle való elszakadást "nem élnénk túl", ott mindenképpen (akár professzionális segítség igénybevételével) arra kell törekedni, hogy önmagunkhoz és másokhoz való viszonyunkat át tudjuk értékelni.

2009. nov. 20. 12:15
 5/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. :D Mi a horoszkópod, rák, skorpió? :D
2009. nov. 20. 12:29
 6/18 A kérdező kommentje:
bika
2009. nov. 20. 12:45
 7/18 A kérdező kommentje:
Hej, élet, begyöngy élet, ennél szebb sem lehet!!!
2009. nov. 20. 12:47
 8/18 anonim ***** válasza:
Nna, én rák vagyok. :D Hát ez van, menekülnek is rendesen a lányok egy idő után..
2009. nov. 20. 12:55
 9/18 anonim válasza:

egyszerűen annyit tudsz tenni,hogy megtalálod az "ARANYKÖZÉPUTAT" nehéz dolog!

Te eltudnád viselni ha az "adott párod" is ilyen lenne ?

Mert ha már ketten vagytok ilyenek belefáradtok, de megértelek nehéz dolog:)

2009. nov. 20. 13:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Hát.. Előbb-utóbb meg lehet találni, csak hát a másiknak türelmesnek kell lennie, hogy sikerüljön. De nehéz olyan lányt találni, aki megértő, és türelmes...
2009. nov. 20. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!