Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori eset fiúknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori eset fiúknál, hogy randi közben felálljon? 19L

Figyelt kérdés
Legyen ez egy érintés miatt,vagy csak a másik jelenléte.. vagy mindig több kell hozzá?
2013. nov. 24. 15:29
1 2
 11/14 kiskivancsi79 ***** válasza:
100%
A kabát már pl jó, nálam töbször bevált.
2013. nov. 24. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kell takargatni, mert alapból is abba az irányba helyezkedik el az alsógatyámban általában. Így különösebben nem feltűnő. De van, amikor éppen nem helyezkedik el, na akkor az gáz, de ez ritkán van. :D
2013. nov. 24. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

engem egy csaj random megpuszilt váratlanul és felállt xD

F20

2013. nov. 24. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly jöttem össze a már volt barátnőmmel és amikor csak ölelkeztünk de még nem volt csók már felállt nekem. De legtöbbször amikor megláttam már akkor éreztem hogy kezdek felizgulni azt ugye nem árt tudni hogy előtte már ismertem 3 hónappal de csak köszönő viszonyban voltunk és akkor jóval lengébb ruhákban is láttam, mégsem volt semmi extra. De amikor belé estem és már komolyan megérintett párszor már felállt nekem. Amikor csókolóztunk akkor is felállt értelemszerűen ami teljesen rendben van egy férfinél mert sok ismerősöm mondta hogy ez normális.

Meg szakításunk után amikor nagyon magam alatt voltam akkor egy csaj haverommal mentünk bulizni mert neki is szerelmi bánata volt és amikor már meittunk pár üveg sört és 1-2 felest már komolyabbra fordultak a dolgok és ő már simogatta a combomat már akkor felállt pedig őt 4 éve ismerem és csak haverok voltunk és voltak már ölélések barátilag meg mindig puszival köszöntünk egymásnak előtte sosem állt fel, aznap éjjel együtt is voltunk amit élveztünk is de mivel nem éreztünk egymás iránt igazán szerelmet így csak barátok maradtunk és ezt sosem említjük meg ami akkor volt.

2013. nov. 24. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!