Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nyáron meg akartak pusztulni a melegtől, azoktól kérdezem! Melyik jobb, ez vagy a 40 fok árnyékban?
Figyelt kérdés
Én inkább az utóbbira szavazok!2013. nov. 24. 15:15
1/15 anonim válasza:
Ez sokkal jobb! Még most is néha melegem van a szabadban.
2/15 anonim válasza:
Ilyen téren mindenevő vagyok. Ha nyár, akkor legyen tényleg nagyon nyár és ugyanígy vagyok a téllel is. Remélem nagyon hideg lesz most. :D
3/15 anonim válasza:
Én személy szerint rühellem a 40 fokot, de inkább elviselem azt, mivel a napsütés a lételemem, mint ezt a bár kellemesen hűvös, de lehangoló szürke fost :D
4/15 anonim válasza:
A kocsmában ülve ez mindegy számomra, bár a melegben jobban üt a pia.
5/15 anonim válasza:
Mentem egy kört délelőtt a motorral és majdnem ráfagytam. Inkább a nyári hőség...
6/15 anonim válasza:
hát.. inkább ez.. bár szétfagyok de a 40 fokban meg rosszul vagyok szóval ez jobb :D
7/15 anonim válasza:
Ha hideg van, és fázom felveszek egy pulóvert.
Ha nagyon meleg van a bőrömet nem tudom levenni :D
8/15 anonim válasza:
Ez? Nincs is hideg. Valamelyik este fáztam csak a villamosra várva, de amúgy még mindig őszi kabátot hordok. A meleget utálom.
9/15 anonim válasza:
Őszintén egyik sem, de ha már választani kell akkor inkább a meleg... én imádom a nyarat, a napsütést, meg a tavaszt, így inkább meleg párti vagyok. Ilyen rossz, szürke időben mindig depis leszek :S
10/15 anonim válasza:
Imádom a hideget, a telet. Egyértelmű, hogy inkább ez...de még nincs is hideg, majd ha mínusz lesz,az már jó lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!