Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl vékony vagyok vagy inkább normális?
Többektől is megkapom, hogy igazán felszedhetnék magamra jópár kilót. Mintha az olyan egyszerű volna, pedig elég sokat is eszem, persze normális kajákat, meg próbálok is sportolni. Nem érzem magam véznának, viszont amikor ezt egy férfitól hallom, akkor gondolom nem lehetek a szemében túl vonzó. A karom, lábam, combom az azért izmos,de nem az a nagyon durva, hastájékon viszont lenne mit ledolgozni.
méretek: 175 magasság, 54kg, 83-67-86, 93 fenék
Szerintetek változtassak vmin vagy azért így is lehetek vonzó a pasik számára?
21L
Én 170 cm-vel és 53 kilóval gusztustalanul, undorítóan sovány voltam, csak azok a pasik ismerkedtek velem, akiknek más nem jutott, pedig amúgy szép arcom van, de azok is megjegyezték, hogy picit hízhatnék.
De mindenkin máshogy oszlik el. Szerintem túl sovány vagy, de nem biztos, hogy neked rosszul áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!