Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátborzongatóan ráijesztettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátborzongatóan ráijesztettem egy csajjelöltem hasonmására. Lehet ebből kellemetlenségem?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy egy csajjal kostolgatjuk egymást izzik a levegő de egyikünk se lépett bátran a lecsóba...kerülgetjük a kását ahogy lenni szokott. Nos elmúlt nap este mintha őt láttam volna az utcán ..(aztán kiderült végül nem ő volt)..node tévedésben lévén követni kezdtem a hasonmás csajt a sötét mellékutcákban. Amaz észrevehette hogy valaki követi és gyorsabb léptekre váltott ..én szintén sietősebbre fogtam mert nem akartam lelőni a poént "hogy hé én vagyok az nyugi" hanem gondoltam mire odaérek hozzá felismer.aztán a gyors léptekről már már futásba kapcsolt át,éshát én is futni kezdtem mindezt tetézve azzal hogy kapucnis szerkóban voltam(nem esett az eső de fázott a fülem).végül kiértünk a körutra és gyorsan beállt egy szórakozóhely bejárárata előtti sorba -gondolom csak hogy tömeg szeme előtt legyen. mire beértem akkor vettem észre hogy ez nem a csajjelöltem hanem csak egy hasonmás.szerencsére nem kiabált de azért gyorsan leléptem kínomban.

mit tegyek? szóljak erről a csajjelöltemnek hogy összekevertem valakivel, hogy legyen mentségem ha valakik valamijen módon "előszednének"ezért a félreérthető szituért?

2013. nov. 23. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
hát te nagyon beteg wagy.
2013. nov. 23. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:

XD

Mőár ne is haragudj de ez elég viccesre sikeredett. Amúgy szerintem a csajjelölted is ezen jót fog majd nevetni bár én nem mondanám el azért mindent de szerintem megemlítheted neki.

Az hogy mit szólna nem tudom igazából, én azért óvatosan közelítenék a témához. .

2013. nov. 23. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt mondod utol akartad érni és nem akartál utána kiabálni, de mivel gyorsabban ment csak a szórakozóhelynél sikerült elérned, majd kiderült nem is ő az.

Mi a f...szt kell ezen túl komplikálni?

2013. nov. 23. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
ennyire nem tudsz egyedül döntést hozni? :D életképtelen? mhmhmh... na de segítek: meséld el, jaj képzeld tegnap este azthittem téged látlak hát utánnad mentem, a csaj meg egyre gyorsabban ent én meg követtelek (ugye a csajt) és akkor mikor már futottam utánad, mármint azt hittem ugye te vagy... na kiértünk egy bulihoz ahol megláttam h. nem te vagy hát kápzelheted :DDD amugy nem kell félned h. számon kérnek ezért... azt sem tudja a csaj te ki vagy
2013. nov. 23. 22:56
 5/6 A kérdező kommentje:
lehet elbeszélünk egymás mellett de én nem attól tartok hogy megcsakásnak veszi hogy más nő után futottam szó szerint. hanem hogy a csaj tesz egy feljelentést mittudom én pár térfigyelő kamera rögzítette hogy egy kapucnis alak kvázi üldöz egy kányt a sötét utcában...nos ilyenkor hogy hihető legyen a védekezésem ami az igazság(mármint hogy összekevertem a csajjelöltemmel) tán szólni kéne előzőleg a csajjelöltemnek hogy ő is igazolni tudja hogy meséltem ilyet és nem a rendőrszobán találom ki
2013. nov. 23. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, miért tenne feljelentést? Ha nem mondtál neki semmi bántót, nem mutogattad neki a nemiszervedet, nem próbáltad megerőszakolni (azaz megragadtad/földre teperted stb.) akkor mi alapján tenne feljelentést? Két ember egy irányba haladt ennyi. Felejtsd már el, de adhatok neked egy időpontot ügyvédhez is, persze nem ingyen...
2013. nov. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!