Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mindegy, hogy néz ki a fiú/lány, csak végre legyen valaki, aki szóba áll veletek?
Megfigyeltem, hogy itt olyan elvárásokat mondanak az emberek a másikkal kapcsolatban, ami egyáltalán nem azt tükrözi mint amivel valójában be érnek.
Szavakban leírják a ők csakis a legtökéletesebb lány/fiú jöhet csak szóba,de ha valaki kirak egy átlagos vagy azon aluli képet, ami mondhatni intimebb a megszokottnál, egyből megfelel az elvárásoknak.
Ekkor nagy állszentség uralkodik az oldalon?
Elég elkeserítő...
állszentség - álszentség
Mire érted konkrétan? példákat.
Ronda csaj félék
1. zsák a fejére hogy ne lássam szex közben
2. zsák az ö fejére meg az enyémre is ha neadjisten az övé kiszakadna,akkor se lássam őt
szóba állni? arra a célra nekem megfelel az útszéli csöves
egyébként van az a szint azért, aminél nem adom lejjebb
Azé' nem mindegy. Bizonyos szinten válogatni kell. Bár én inkább IQ szint alapján szelektálok (bocsi lányok, de ez van).
Az Atya, a Fiú és a Szent Áll nevében.... ÁMEN
Jeeeezus, dehogy mindegy!!!
Marmint nekem nem. Tudod, en vagyok az, aki az idealokhoz egy kisebb regenyeket ir. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!