Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől van? Tényleg ennyire korlátoltak az emberek?
gondolj rám
én bunkó vagyok a jó oldala, hogy nem vagyok normális
Itt mindenki ahogyan én is például mikor írok sosem azt írom,hogy mindenki ilyen.Mert biztosan vannak kivételek,2 darabbal találkoztam is életemben,mindkettő teljesen korrekt nő volt,csak éppen mindkettőnek kiegyensúlyozott párkapcsolata volt,így aztán nem sok dolgot tudtam tenni.Viszont az összes többi tapasztalatom a béka segge alatt van,még az átlagosnak ítélt lányok is pillanatok alatt úgy,hogy meg sem akarnak ismerni elküldenek a búsba.Pedig teljesen normálisan kezdeményezek,értelmesen el tudom mondani mit szeretnék.Ezért aztán nem volt még párkapcsolatom sem,pedig körülöttem olyan ostobáknak,primitíveknek is van,hogy azt én magam nem hiszem el.És azért gondolhatod milyen érzés lehet ez,mások akik lóf***t nem tesznek érte,fogalmuk sincsen a dolgokról,nekik az ölükbe hullik minden,én meg hiába teszek meg érte mindent,semmi nem jön össze.
22/F
Ezt szerintem az is tudja aki ilyeneket mond. Csak mindig a legkönnyebb rámondani, h mindenki hibás csak mi nem. Mondom ezt úgy, h egyáltalán nem vagyok sikeres a nőknél, de mégsem jelentek ki olyat, h mind hülye k**va, mert az nagy baromság lenne...
Valamennyire meg tudom érteni azokat akik kétségbe vannak esve amiatt, h nem jön össze semmi, de igazából szerintem ez is az a kategória, h az nagyon kell ami nincs. Tehát akinek nincs barátja / barátnője annak az :) Én mindig igyekeztem nem rágörcsölni erre a témára, majd összejön valami vagy nem de abba se halok bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!