Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől van? Tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van? Tényleg ennyire korlátoltak az emberek?

Figyelt kérdés
Itt most mindkét nemre értem. Miért írkálnak ilyeneket, hogy nincsenek normális pashiiiiik/csajok nem léteznek, már csak szexéhes bunkók/pénzéhes r*b*k léteznek. Én mondom, hogy igenis vannak. Attól, hogy te még nem találkoztál velük, még köztünk vannak! Lehet, hogy nem veszed észre, mert a dekoratív pashiiiin/p*cs*n legelteted a szemed aztán meg sír a szád, hogy átb*szt*k a fejed. Szóval: miért nem veszed észre a normális értékrendű embereket?

2013. nov. 23. 21:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem lehet r*b*nc Magyarország egész női populációja, már csak statisztikailag sem. Akkor mért mondják azt, hogy minden-nő-csak-a-pénzre-megy. Nem, nem minden egyes nő ebben az országban. Akkor mért nem mondják azt, hogy azok-akikkel-találkoztam, vagy valami?
2013. nov. 23. 21:20
 12/22 anonim ***** válasza:

gondolj rám

én bunkó vagyok a jó oldala, hogy nem vagyok normális

2013. nov. 23. 21:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Itt mindenki ahogyan én is például mikor írok sosem azt írom,hogy mindenki ilyen.Mert biztosan vannak kivételek,2 darabbal találkoztam is életemben,mindkettő teljesen korrekt nő volt,csak éppen mindkettőnek kiegyensúlyozott párkapcsolata volt,így aztán nem sok dolgot tudtam tenni.Viszont az összes többi tapasztalatom a béka segge alatt van,még az átlagosnak ítélt lányok is pillanatok alatt úgy,hogy meg sem akarnak ismerni elküldenek a búsba.Pedig teljesen normálisan kezdeményezek,értelmesen el tudom mondani mit szeretnék.Ezért aztán nem volt még párkapcsolatom sem,pedig körülöttem olyan ostobáknak,primitíveknek is van,hogy azt én magam nem hiszem el.És azért gondolhatod milyen érzés lehet ez,mások akik lóf***t nem tesznek érte,fogalmuk sincsen a dolgokról,nekik az ölükbe hullik minden,én meg hiába teszek meg érte mindent,semmi nem jön össze.

22/F

2013. nov. 23. 21:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Tudni lehet hány éves a kérdező?
2013. nov. 23. 21:38
 15/22 A kérdező kommentje:
Na pont azért van a bunkóknak is párkapcsolata, mert nekik minden mindegy. Ők csak vannak a világban, azt se tudják kicsodák, micsodák. De ha téged elküld valaki, mert nem tetszel neki, akkor így jártál. Nem várhatod el senkitől, hogy csak azért fogadja a közeledésed, mert neked már kell barátnő.
2013. nov. 23. 21:40
 16/22 A kérdező kommentje:
26 éves a kérdező.
2013. nov. 23. 21:40
 17/22 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem az is tudja aki ilyeneket mond. Csak mindig a legkönnyebb rámondani, h mindenki hibás csak mi nem. Mondom ezt úgy, h egyáltalán nem vagyok sikeres a nőknél, de mégsem jelentek ki olyat, h mind hülye k**va, mert az nagy baromság lenne...

Valamennyire meg tudom érteni azokat akik kétségbe vannak esve amiatt, h nem jön össze semmi, de igazából szerintem ez is az a kategória, h az nagyon kell ami nincs. Tehát akinek nincs barátja / barátnője annak az :) Én mindig igyekeztem nem rágörcsölni erre a témára, majd összejön valami vagy nem de abba se halok bele :)

2013. nov. 23. 21:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ezzel. jön, ha jön a szerelem, ha nem, akkor pedig nem, de az sem tragédia.
2013. nov. 23. 21:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha 26 éves vagy, akkor tudod a választ magad is.:) Előítéletek, melyeket a média, a sajtó szül.
2013. nov. 23. 21:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert ezek az emberek általában ugyanabból a rétegből merítenek és csodálkoznak, hogy folyamatosan pofára esnek.
2013. nov. 23. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!