Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyi ideig vártok a barátnőtökre?
néhány hónapnál többet sértésnek vennék.
Mert akkor most vagy szeret vagy nem.
Ha meg fél akkor mondja meg arra is ki lehet találni valamit.
Biztosra meg nem mehet senki. Bármikor kiderülhet bármelyik részről hogy mégsem... Tehát ha valaki csak azért nem szexel mert mi lesz ha mégsem az csak a lehetőségeit szalasztja el.
Szűz vagy még? Nekem már sok lenne hat hónap (lány vagyok)
nem azt mondom, hogy egy hét a normális de ez sok kicsit nem?
Mitől félsz? Szűz vagy? Mert akkor érthető, de valahol el kell kezdeni. Ha nem akkor én is sértésnek venném, hogy más fiúnak engedted már őt meg "szivatod".
Más sem történik köztetek? Neki mi a véleménye erről?
Tudok olyanról, aki 3 évig várt, csak éppen 13 évesen jöttek össze...
20 évesen... hát nem tudom.
Mi értelme van?
Szerinted minél többet vársz, annál inkább csökken az esélye, hogy rossz legyen, vagy "félelmetes" (ha már félsz tőle) vagy megbánod...stb?!
Ha fél év alatt nem alakult ki ennyi bizalom, akkor b-hatod.
Ha meg kialakult, akkor meg ez idővel se lesz jobb, 6 év múlva is ugyanolyan elhatározás kell, mint 6 hónap múlva.
Szóval ha nincs valami űber tuti kifogásod, ne várj csodát.
Ez a "ha szeretitek" rész meg elég átlátszó érzelmi zsarolás, a szerelemhez, meg a párkapcsolathoz egészséges esetben hozzátartozik a szex is, szóval ha az nincs, az elég kiábrándító, és a nagy szerelemből idővel semmi nem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!