Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek ha tetszik egy lány, mennyi ideig vártok az első lépés előtt?
rám több évig várhatna mivel sosem csináltam és félek is tőle.
amúgy valójában már csókolóztam, de még mindig félek tőle.
itt 74%
Csinálj egy qrva egyértelmű helyzetet, és ha nem használja ki akkor ne foglalkozz vele többé..
Felméri a terepet....
Dehogy méri az, csak meg akar dönteni valakit.
Vagy még nem volt senkivel és azért ilyen tétova. A kinézet és az imidzs nem számít. Rólam se mondta volna meg senki, mikor 16 voltam, hogy nem voltam még nővel. Aztán 17 lettem és a szülinapomon megajándékoztam magam (diákmunkából) egy fizetős hölggyel.
Nem volt rossz, de igazán jó sem volt. Jól nézett ki, pont mint a képeken, az illata is jó volt. A tetthely (szoba) be volt sötétítve, hangulatvilágítás az ágynál. Nem részletezném, de azóta minden rendben.
Szóval amit mondani akartam, hogy ha tetszik neked és rendesnek tűnik (de nem csak szerinted, mert ha valaki tetszik, akkor teljesen másképpen látod, mint amilyen) akkor kezdeményezhetsz te is.
Egyébként 1,5-2 hónapig nem vár senki, kivéve ha munkahelyi/iskolai kapcsolat mert nem szarunk oda, ahonnan eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!