Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vagytok vele! (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vagytok vele! (? )

Figyelt kérdés
Szerintetek egy csókhoz kellenek ézelmek vagy érzelmek nélkül is lehet csókolozni? Vagy ez emberfüggő? Hogy vagytok vele?

2013. nov. 23. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem vannak olyan emberek akik érzelmek nélkül is tudnak csókolózni mert nem igazán érdekli hogy ki vagy mi az.

Én személy szerint sosem lennék képes egy olyan emberrel csókolózni aki iránt nem érzek semmit. Nekem igenis sokat jelent ha megcsókolnak úgy fogom fel, hogy azért a másik érez valamit, vagy nem is éppen egyből szeretetet, de legalább tetszem neki.

2013. nov. 23. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Is-is. De részemről az első is. Tehát érzelmek kellenek nekem hozzá.
2013. nov. 23. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszer megcsókoltam valakit minden érzelem nélkül(üvegezés). Hát nagyon rossz volt, nagyon megbántam a dolgot...nem volt gusztustalan, csak nem éreztem semmit, teljesen semleges volt...másnap meg már szégyelltem magam miatta, nincs ebben semmi jó.
2013. nov. 23. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Az üres embereknek nem kellenek.Ha kellenének,akkor nem smárolna össze-vissza mindenki idegenekkel.

Nekem speciel kellene,de soha nem érzek semmit.

2013. nov. 23. 12:39
 5/5 anonim válasza:
Vannak akik érzelmek nélkül csinálják. Szerintem emberfüggő. Az biztos, hogy érzelmekkel a legjobb!
2013. dec. 3. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!