Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet megtudni, hogy valakit szeretünk?
Figyelt kérdés
Össze vagyok zavarodva. Egyik percben azt érzem, hogy szerelmes vagyok belé, a következőben pedig azt, hogy nem, és felsorolom az összes ellenérvet. Aztán rájövök, hogy ezek nem számítanak, de a következő pillanatban, már megint lebeszélem magam róla.2013. nov. 23. 02:17
1/4 anonim válasza:
Hallgass a szívedre... Az agyam nekem is folyton mást mond,
mint a szívem... "összeugatnak"....
Ha belefér, hogy esetleg összetörd a szíved (tehát az
agyadnak engedsz), akkor próbáld ki... Én is inkább a
szívemnek engedek :)
2/4 anonim válasza:
átverés, a szíved még akkor is összetörhet, ha a szívedre hallgatsz
3/4 anonim válasza:
Zanzibár:D "Megint a szívemre hallgatok, mikor csődöt mond az eszem..."
De most kajak, győzködöd magad, hogy nem szereted, közben meg szerelmes vagy belé?:O:O Nem jó az, minek? Hát fölösleges, ne tedd!! Figyi, hát ha szerelmes vagy, akkor még ha nem jártok, akkor is boldoggá kéne hogy tegyen az illetőnek a gondolata, hogy pl "de jóó, hogy létezik ilyen/ez az ember is!" :):):) Ne győzködjed magad ha szereted, hogy nem, fölösleges, mert semmi értelme:D:D:D
4/4 anonim válasza:
Ez a tipikus esete annak, amikor nem meditálni kell, hanem sodródni az árral. Majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!