Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi annak a valószínűsége, hogy akit plátóian szeretünk ugyanígy érez irántunk?
Figyelt kérdés
Nem mer lépni, nem meri felvállalni érzéseit.2013. okt. 16. 22:31
1/10 anonim válasza:
Sajnos ezt nem tanultuk statisztikán..... tudtam, hogy valami kimaradt...
3/10 anonim válasza:
Ha volt vibrálás a két személy között lrezhetően akkor 90%.
8/10 anonim válasza:
próbáld be, de sajnos nincs sok esély. Én 4 évig voltam halálosan szerelmes egy osztálytársamba gimiben, és neki nem kellettem.. csomó más, kevésbé felszines, szebb, aranyosabb, stb lánynak igen, de neki nem..
9/10 anonim válasza:
50%
Vagy igen, vagy nem.
De szerintem nincs olyan, hogy nem mert lépni. Ez valójában inkább azt jelenti, hogy nem AKAR, és ez nagyon lényeges dolog. Teljesen mindegy, mit érez, ha nem akar semmit. Ha akarna, akkor lépne. Szabad választása van. Ha pedig "fél", akkor az azt jelenti, hogy a félelmei fontosabbak nálad. És ha nem te vagy a legfontosabb, akkor megint csak nincs értelme.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, én még csak platón voltam szerelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!