Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet a valószínűsége h terhes vagyok? (bővebben lent)
A párommal mindketten szűzek voltunk és 12-én szeretkeztünk és a megszakításos módszerrel. Mivel mindketten tapasztalatlanok voltunk ezért csak később derült ki, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni.
Segítsetek légyszi! Az előző menzim 14nappal ezelőtt volt. Lehetek terhes?
Mindketten 18 évesek vagyunk
18/L
a tapasztalatlanság nem mentség az internet világában
18 évesek vagytok basszus, nem lehetett volna google-ba beírni és nem utána sopánkodni?
mivel nem védekeztetek, lehetsz terhes, pont jó időben voltatok együtt hozzá
a pasid is szűz és tapasztalatlan..még a tapasztaltaknak is nehéz időben kivenni, hát még annak aki először jár punciban..esélyes, hogy nem is az előváladéktól leszel terhes
javaslom két hét múlva teszt
és utánaolvasni a dolgoknak...és védekezni!!! a megszakításos nem védekezés!!!
Lehetsz. És annak ellenére, hogy a 21. száadban élünk és mindenhonnan azt hallani, hogy mennyire fontos a védekezés óvszerrel, vagy tablettával ilyen okosan elintéztétek... Egyedül azért nem kívánom, hogy terhes legyél, mert enélkül is van elég hülye a földön.
18/L
Köszönöm a válaszaitokat!
Most már tudom utánna kellett volna nézni és védekezni. Nagy hülyeség volt a részünkről.
utána derült ki, hogy az elöváladéktól is lehet terhes vki...gratulálok. Nagyon felkészültek voltatok! Talán elötte kellett volna kérdezösködni a szexröl, nem utána...
Persze, hogy elmenj egy esemêny utáni tablettáért (mert ilyen is van) ha már ilyen körültekintöen kufircoltok, arra már nincs ész.
Baromi ideges lehetsz ha itt égeted magad, ahelyett, h 300 ftért vennél egy tesztet!!!!!!
Vagy nem 18 vagy, vagy inkább ne irtad volna oda...
megszakitásos módszer csak tapasztalt pároknak!!
én 20 éve igy védekezem, ezt ésszel kell csinálni és nem tapasztalatlan első együttlétkor, és megfelelő partnerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!