Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan akinek mindene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan akinek mindene (! ) megvan, csak a beteljesült szerelem hiányzik az életéből?

Figyelt kérdés
Tényleg nem tudnátok mondani olyat amim nincs meg, anyáék a sok pénzüket rám költik, vannak barátok/haverok, nem szenvedek emberi kapcsolatokban sem hiányt, csúnya sem vagyok, alacsony sem, izmos vagyok, időm mint a tenger, suli is jól megy, hobbim is van pár... mégsem vagyok boldog.

2013. nov. 22. 23:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nekem elég jól fizető munkám van, barátaim is vannak, magas vagyok, izmos alkat kék szem, jóképűnek is neveznek páran de a barátokon kívül mindent odaadnék azért hogy végre megtaláljam azt akivel boldog tudnék lenni én is.
2013. nov. 22. 23:16
 12/22 A kérdező kommentje:

11-es te akár lehetnél unokatesóm is :D ugyanaz a helyzet vele.

am mindig arra kell gondolni hogy becsüljük amink van, sokkal rosszabb életem lehetne, de mostanság jópárszor fejbe vág a magány, de nem jönnék össze bárkivel attól..

2013. nov. 22. 23:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk gazdagok ugyan de ha azt veszem mindenem megvan, vannak barátaim bár most mindenki szanaszét mivel már többen dolgoznak vagy fősulira/egyetemre járnak így sokszor van hogy nem megyek sehova hétvégén. Tehát mindenem megvan iogaz nem vagyok egy szép látvány ez tény de sok lány mondta hogy jópofa vagyok meg helyes, de egyszerűen képtelen vagyok becsajozni. Nem megy ez nekem, a csajok nem nyílnak felém ilyen téren, vannak lány barátaim de azoknak van párjuk elég régóta abba nem avatkozok bele pedig van olyan aki nekem nagyon bejön.

Ismerkedem én vagy is próbálok de hiába. Tényleg csak a szerelem az ami hiányzik az életemből. Munkát is sikerült nagy nehezen találnom, azzal legalább elfoglalom magam még pluszba.

Egyedül a szerelem az ami hiányzik és már kezdek belefáradni hogy csak teszek meg teszek és keresek de már unom hogy azt amit belefektettem ebbe, többnyire időt és energiát abból semmit nem kapok vissza még egy laza barátkozást sem sikerült összehoznom. Próbálok személyesen is de mindig olyat fogok ki aki már vagy foglalt vagy nem vagyok az esete belsőleg sem, vagy csak olyan a lány hogy hagyjuk.

De legalább nem vagyok teljesen egyedül ami azért valamilyen szinten jó dolog de unom hogy párom nincs, pedig a testvéremék már külön életet kezdtek mindkettőnek van gyereke boldogok, legalább is az egyik biztosan de én még mindig boldogtalannak érzem magam sajnos.

Ez van ilyen az élet, el kell fogadni.

2013. nov. 22. 23:25
 14/22 A kérdező kommentje:

ne fogadd el! én is azt hittem sokszor hogy nem lesz semmi, aztán olyan lehetőségem lett, nem hittem a szememnek hogy ennyire összeillettem egy csajjal, és így érdeklődött!!

Csak a végét elbaxtam... de tanultam belőle nagyon sokat.

Nem szabad feladni, beletörődni, de a magány hasogatja a fejem akkor is :S

2013. nov. 22. 23:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Én pont fordított helyzetben vagyok. Szinte semmim sincs, csak a beteljesült szerelem. :D Na jó, pluszban egy szerető család, de amúgy semmi vagyon, semmi karrier. :)
2013. nov. 22. 23:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Nincsen, nem letezik olyan akinek minene megvan
2013. nov. 22. 23:50
 17/22 A kérdező kommentje:

15ös: És cserélnél velem, de most komolyan? :D am a fizum a magyar átlag fizu lesz ha melózni fogok.

16os: Én nem vágyok másra, komolyan, minden jó így, max elutaznék Hawaiira (egy lánnyal, egyedül sose). elmennék Japánba, meg akár Dubaiba is, de megvagok ezek nélkül is annyira nem izgat az ilyen utazgatás.

2013. nov. 23. 00:13
 18/22 anonim ***** válasza:
15. vagyok. Semmi pénzért! :D
2013. nov. 23. 00:26
 19/22 perfect li(f)e ***** válasza:

Szomorú látni,hogy ennyi ember keresi a párját kb reménytelenül...:/

Az érdekelne azért,hogy hány évesek,akik írták,hogy csak a szerelem hiányzik..:) ha publikus

Bár felteszem, kedves Kérdező, még elég fiatal lehetsz,ha a szüleid tartanak el. Szóval nem hiszem,hogy aggódni kéne:)

2013. nov. 23. 01:03
 20/22 A kérdező kommentje:

15-ös, én pl nem reménytelenül keresem csak a barátnőkeresés hard mode-ra van állítva, még vkinek impossible mode-on van :S

Amúgy 20 vagyok

2013. nov. 23. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!