Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ürítésnél könnyen, simán kicsusszannak a nagyobb kakidarabok is, akkor az anál miért fáj?
egyrészt a kaki KIFELÉ jön, a pénisz meg BEFELÉ. próbáld mg visszatolni a kakidat, és hasonlítsd össze. :D
másrészt a pénisz azért vastagabb, mint egy kaki. hacsak lány létedre nem szoktál embereseket szärni.
Ennyi erővel ne is csókolózz, mert a száj is evésre való. Sőt, a misszionárius póz is természetellenes, egy élőlény sem közösül ilyen testhelyzetben. Csak a kutyapóz lehet természetes szex közben, minden más nemi elfajzásnak számít.
Egyébként ha normálisan csinálják, akkor az anál sem fáj a nőnek.
"Ennyi erővel ne is csókolózz, mert a száj is evésre való."
Akkora baromságokat írsz,már bocs!
A csókolózás nem fáj,illetve mindenki szívesen csinálja,ezt összehasonlítani az anál szexel.....
Van, aki csókolózni se szeret annyira (amúgy pont nem ez volt a fenti példám lényege, de látom, nem jött át belőle, mire próbáltam célozni).
Valaki szereti az anált, valaki meg nem. Aki nem szereti, az ne csinálja, de hülyeségeket se terjesszen már róla másoknak (az ilyen "borzalmasan fájni fog", "természetellenes" és "10 év múlva pelenkát hordasz majd miatta" dolgokra gondolok itt).
ma 16:43
De átjött!
Azért csókolózni többen szeretnek az emberek,mint análozni....ezt gondolom beismered...
Én meg azt nem szeretem,mikor a férfiak próbálják a nőkre erőltetni,hogy az anál mennyire jó...ok!
Ki kell próbálni egy vibrivel a nő előtt,így megnézheti hogy mi a pasi reakciója....
És bárki,bármit mondjon (tudom szeretik a férfiak azt terjeszteni,hogy nem,biztos orvosok,és tanultak anatómiát)
a rendszeres,vagy akár a sűrű anál okozhat székelési problémákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!