Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap disco. Nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap disco. Nem tudok táncolni. Hogy kell? Help!

Figyelt kérdés

Holnap lesz a sulinkban gólyabál, és gólyabál után disco a tornateremben. Persze sötét lesz, de azért látják, hogy táncolok.:D Itthon megy, de ott elkap a lámpaláz, és max annyit csinálok, hogy dölöngélek, de nagyon gáznak érzem magam. Pls adjatok tanácsokat, vagy küldjetek linkeket videókról, ahol mutatják, hogy lehet egy discóban táncolni.:D:D Csak olyan legyen, amit egy szerény lányka is meg tud csinálni.:P Köszi előre is.:)

16/L

2009. nov. 19. 17:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
A lényeg hogy ne ugyanazt csináld egyfolytába hanem probálj külömböző mozdulatokkal táncolni jah és elég ha csak a segged rázod,aztán jön a fiu es besegitt a táncolásba :D
2009. nov. 19. 19:17
 12/12 anonim ***** válasza:

miaz h nemtud senki táncolni??

az emberek 80% képes táncolni... csak fel kell oldódjon..:)

nézd amit a többiek csinálnak, ne félj mozogni zárd a csípőd, utánoz a klippekben a lányokat...

és nem kell betanulni semmit..

én 8 évet táncoltam ;)

megnézek egy beyonce/kat deluna stb klippet ellesen pár csípőmozdulatot...:D és akk már nagyon jó vagyok..de általában nem ilyeneket csinálnak :D

2009. nov. 19. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!