Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap disco. Nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap disco. Nem tudok táncolni. Hogy kell? Help!

Figyelt kérdés

Holnap lesz a sulinkban gólyabál, és gólyabál után disco a tornateremben. Persze sötét lesz, de azért látják, hogy táncolok.:D Itthon megy, de ott elkap a lámpaláz, és max annyit csinálok, hogy dölöngélek, de nagyon gáznak érzem magam. Pls adjatok tanácsokat, vagy küldjetek linkeket videókról, ahol mutatják, hogy lehet egy discóban táncolni.:D:D Csak olyan legyen, amit egy szerény lányka is meg tud csinálni.:P Köszi előre is.:)

16/L

2009. nov. 19. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én is ebben a cipőben járok :((
2009. nov. 19. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld meg, hogy hogyan csinálják a többiek és próbáld utánozni!

Én sem tudok táncolni, és nem is nagyon erőltetem...

Nem égő, ha valaki nem tud táncolni...De nem ártana a szüleidet megkérni, hogy mutassák meg legalább a lassúzást, hátha egy fiú felkér egy lassú szám alatt táncolni...

2009. nov. 19. 17:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj a dizsiben mindenki csak lötyög. Bár az is igaz hogy mindenki italos és gondolom nállatok nem lesz piálás. Ha nagyon zavarba ejtő akkor utánozd a többieket
2009. nov. 19. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
állj a tükör elé otthon és keress olyan mozdulatokat amik tetszenek. ezeket gyakorold be,különböző zenékre és "fejlesztgesd" majd tükör nélkül próbáld ki,hogy megy. és voilá,tudsz táncolni:)
2009. nov. 19. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

aranyos:D

Én anno az első diszom előtt(sulis,persze) otthon táncolgattam,de iszonyatosan gáznak éreztem magam:( Aztán a discoba ellestem másoktól pár lépést és nagyon jó volt.A következő discoba egyik ismerősöm mutatta,hogy mások utánozzák a táncomat:D Szóval azt hittem tök béna vagyok,de valójában csak nem voltam olyan béna:D

14,5/L

2009. nov. 19. 17:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Lépkedj össze vissza, és lóbáld a karod. XD
2009. nov. 19. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
2009. nov. 19. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sokat;)
2009. nov. 19. 18:59
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Na és ki tud? Senki. Meg ha szarul táncolsz de legaláb jól néze ki az már félsiker. Bánhatod amúgy hogy eddig semmi ilyesmi helyen nem voltál mikor a korodbeliek kilencven százaléka minden hétvégén odajár.
2009. nov. 19. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs 16l abba voltam hogy 18. Akkor még időbe vagy.
2009. nov. 19. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!