Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy legyen sikerélményem valamitől? L
Figyelt kérdés
Nem vagyok jó semmiben, nincs baràtom, itthon nem törődik velem senki, anyàm àllandóan csak a tv-t bàmulja, a bàtyàm csak heverészik egész nap, én meg olyan selejtesnek érzem magam, mert nincs semmi az életemben, amitől önbizalmam lehetne. Szerintetek mivel kéne elfoglalnom magam és mitől lehetne sikerélményem? A sportban nem vagyok jó, nincs kézügyességem és nem vagyok túl kommunikatív. Légyszi normális válaszokat.2013. nov. 21. 19:45
1/10 anonim válasza:
próbálj alkalmi munkákat vállalni:
új emberek ,elfoglaltság stb
2/10 anonim válasza:
próbálj szerezni egy-két barátot/barátnőt
3/10 anonim válasza:
Keress valamilyen közösséget, ahová el tudsz járni, de a sport sem feltétlenül rossz ötlet, a természetjáráshoz pl. nem kell ügyesség. És azt sem hiszem, hogy ne lennél jó valamiben, biztosan volt már olyan ember, aki értékelte azt, aki vagy.
4/10 anonim válasza:
Elsősorban azon gondolkozz el, hogy téged mi érdekel. Aztán koncentrálj arra.
7/10 anonim válasza:
Legyél masszőr, rajtam gyakorolhatsz is. :D
8/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell tehetség,ahhoz,hogy sikerélményed legyen.Ráadásul a tehetség nem mindig azonnal mutatkozik meg és szorgalom nélkül semmit sem ér.Ne azt keresd amiben jó vagy,hanem azt amit szeretsz csinálni és soha ne törődj azzal,hogy más mennyire tehetséges!
9/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=tI5zNTqs9HM&list=WL3F9F8DC5F0..
nekem ez egy plussz boldogságot hozott az életembe :D
10/10 anonim válasza:
#9:Tuti,hogy vicces gombát eszik az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!