Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszeretem egy nős családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszeretem egy nős családos férfiba! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mikor megismertem rá 1 hónapra kikezdet velem. Volt köztünk valami, lefeküdtünk egymásal és csók is volt, utána mikor megtörtént a dolog utána mindig add csókot simogat meg minden. Mit szeretne tölem tulajdon képen. Nem tudom mit csináljak. Ne ítéljetek el ez miatt
2013. nov. 21. 16:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem ez a nő a hibás, hanem a gerinctelen férjecske.
2013. nov. 21. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
Ne pontozzátok le a 9-est, teljesen igaza van. Nem a harmadik fél a ludas ezekben a történetekben..
2013. nov. 21. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Meglehet, még szerelmes is a kérdező, a szerelem pedig nagy úr!

El lehet ítélni akkor az örömlányokat, a night clubokat is, csak, hogy felmentsétek a férjeket! ;)

2013. nov. 22. 05:38
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Senki nem menti fel a férjet.

De hadd ítéljem már el azt a nőt, aki ágyba bújik egy olyan férfival, akiről tudja, hogy otthon feleség és gyerekek várják. Ráadásul a hatalmas szerelem jegyében még abban is reménykedik, hogy majd jól elhagyja érte a gyerekeit. Szép ember az ilyen, róla is meg van a véleményem, nem csak a férjről.

Kezdett ki velem is nős pasi, eszem ágában nem volt belemenni. A feleségnek is jeleztem, hogy tudja hányadán áll. Ha már ilyen g...k a férfiak, legalább mi nők, tartsunk össze néha.

2013. nov. 22. 08:45
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#14:

Szerinted attól, hogy nem mentél bele a kapcsolatba, de szóltál a feleségnek, nem ment szét a házasság alapköve???Hidd el, ha megmozgatta volna a kis agyadat, akkor bele mész, de nem, így nem mentél bele, ha nős, ha nem, ennyi...

2013. nov. 22. 10:11
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem megyek bele. Akkor sem, ha Brad Pitt az illető. Furcsa, hogy valakinek ez alap, hogy nem kezd nős férfival? Nekem meg az a fura, hogy nem ez az alap.

Nem követtem nyomon utána, de ha az én férjem lenne ilyen szar alak, és nem venném észre, akkor nagyon hálás lennék, ha bárki elmondaná. Sokkal inkább, mint hogy hülyének nézzen.

2013. nov. 22. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Adott egy kapcsolat, egy házasság amiben a fickó már nem érzi jól magát, tehát nyitott egy új ismeretség felé, s lehet így megtalálja azt amit keres egész életében, miért baj ez, A baj csak az, hogy gerinctelenül csinálja, nem szakít, s kezd... Viszont, ha Te így találnád meg az életre szóló igazit, mi a gond ezzel... Sok nő is csinál így, hidd el tudom! Tapasztalat, az ember oda van melózni, ő meg eljár kufircolni titokban mert otthon már nincs meg ami kell... Soha nem a harmadik a hibás, ha nem az aki ezt gusztustalanul intézi!
2013. nov. 22. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!