Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszeretem egy nős családos férfiba! Mit csináljak?
Ne ítéljünk el?Drágám akkor még is mit csináljunk veled?Mert a becsületes emberek között semmi helyed.
Talán még a gerincedből megmaradt valami.De ha tovább folytatod akkor még az se lesz.
Legyél csendben, ne mond senkinek, s szeresd amikor Ő kéri!
(A mázlista...)
Nem ítéllek el, csupán azt kívánom, hogy kerülj te is hasonló cipőbe egyszer, hogy megtudd, milyen.
Mit akar tőled? valószínűleg semmit, ingyen qrva vagy, semmi több.
Te " szingli " vagy? Akkor főleg ne dicsekedj vele.
Ha a felesége megtudja, mély sebet okozol neki. Mit érezhet, ez érdekel a legkevésbé ha jól sejtem.
Hacsak nem jár ő is félre.
Megcsaltak, rájöttem hamar. Nagyon sok év után, ha meglátom a lányt, fáj a dolog....
Nem ítéllek el.
Gondolkozz el azon, pár évi házasságod után, félrelép a férjed. Hogy érzed majd vajon magad...
Ne ítéljétek el, ha neki jó, csinálja csak!
Csak is a férj a hibás!!!
És ezt egy fickó mondja...
Az ítélkezés valóban nem ember dolga, de attól még nem kell biztatni. Akinek van egy kis gerince, az ilyen kapcsolatba nem megy bele, már csak azért sem, mert önmagát is tiszteli.
Manapság persze ez nem jellemző, a kérdező csak egy idióta sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!