Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm pasija állandóan a mellem bámulja. Szóljak, vagy ne?
Van egy barátnőm, akit szegénykét elég aprócska cicikkel áldott meg az ég. A barátjával jól elvannak, de amikor találkozunk, vagy együtt elmegyünk valahova a srác szemmel láthatóan rá van tapadva a melleimre, melyek nem kicsik...
Rászóljak? Vagy említsem a barátnőmnek négyszemközt?
ezek a hozzászólások atya úristen.
Megnézte, nézi a melledet és akkor mi van. Miért lenne bűn.
Ha megy az utcán barátnőjével és elmegy mellette egy csak megnézi a mellét és akkor mi van , ismét kérdem.
Aki szerint ez probléma és barátnője emiatt agonizál, a kapcsolat nem fog sokáig működni. miért ne nézhetne még egyik ember a másikat akár úgy is még ha kapcsolatban van is.
mi is megnézzük a másikat, ő is pasikat , én is csajokat, és ettől függetlenül imádjuk egymást.
szóval erről ennyit
Latiaf: Pont hogy a barátnőm nem hajlandó lemondani a társaságomról, és én szem szívesen tűnnék el az életéből. Főleg nem egy pasi miatt hagyom tönkremenni a barátságunk.
Amúgy dumáltunk telefonon, és mondtam Neki. Azt mondta, hogy kösz hogy szóltam, ő is észrevette. Amúgy is kiállt már a pasi szekerének a rúdja, ez lökött rajta még.
Amúgy Neked is, és az előtted szóló majomnak is tanácsolom, hogy egy igazi jó barátságot (már ha tudjátok mi az)ne dobjatok el ilyen könnyen. És kedves #21, nem a melleimmel nyomultam, hanem a barátsághoz ragaszkodtam. Gondolom gőzöd nincs ez mit jelent, azért trollkodsz naphosszat egyedül a neten.
25: Neked nem vagyok kiscica. És nem én dobattam ki, hanem más miatt kidobta.
Gondolom Te szemrebbenés nélkül magadra rántod bármelyik haverod csaját, de engem az ilyesmi zavar, tudod?
28, 29 ott a pipa :D és a valóság így
ha viszont valóban a sztori igaz, a kérdező egy büdös riba.nc és utálom az ilyen spicli embereket.
nem vagy leszbi kicsike:) még hogy a barátság, meg midne na persze
ha igaz a sztori itt más lehet a háttérben és a hiba benned van kicsikém
ja és hogy ne kicsikézzelek
kicsikém, kicsikém kicsikém, kicsikém!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!