Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm pasija állandóan a mellem bámulja. Szóljak, vagy ne?
Van egy barátnőm, akit szegénykét elég aprócska cicikkel áldott meg az ég. A barátjával jól elvannak, de amikor találkozunk, vagy együtt elmegyünk valahova a srác szemmel láthatóan rá van tapadva a melleimre, melyek nem kicsik...
Rászóljak? Vagy említsem a barátnőmnek négyszemközt?
12: Te ezt így előre eldöntötted, a valóság meg nem érdekel. Tán még r...c is vagyok, mert megnéztek, nem? Meg szemét, mert van mellem. Tán már ember sem vagyok.
Nem vagy Te kicsit soviniszta?
A kérdés úgy szólt, lassan írom, hogy Te is megértsd:
Szóljak, vagy ne? És ha igen, kinek? Ugyanis engem ZAVAR, hogy engem bámul a barátnője helyett. Sajnálom, ha elsőre nem ment volna át, IQ bajnok.
15: Sajnálom, hogy nem kaptad meg. Pedig látom hiányt szenvedsz benne. :-(
Viszont kösz, hogy teletrollkodtad a kérdést. Sajnálom, hogy értelmes válaszra nem futotta.
Szerintem szólj a gyereknek, hogy ezt csak azért ne csinálja, mert a barátnőjének ez szarul eshet és teljesen jogosan. Az teljesen normális dolog, hogy egy fiúnak tetszik egy nagy csecs :D de az viszont kicsit állatias viselkedés, hogy mindent megelőz az ösztönszerű viselkedés. Rá kellene világítani, hogy joga ahhoz, hogy barátnője van (vagyis: szeret egy lány, akivel dughat is, faja minden viszont ennek az az ára ,hogy nincs csöcsbámulás, mert valamit valamiért)
Ha máshogy nem megy ez, ne nyomuljatok együtt, igazából (ez magánvélemény)de fiú barátnak nem kell barátnője barátnőivel nyomulnia sokat.
27/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!