Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első szex, terhes vagyok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex, terhes vagyok vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Augusztusban voltam együtt a barátommal először és utóljára, védekeztünk óvszerrel és el sem ment. Azóta már 3x teljesen normálisan megjött a menstruációm, bár először kicsit késett és 2., 3. ahogy látom új időpontott választott. Az elején sokat volt hányingerem, de szerintem csak e miatt volt mert egyfolytában stresszeltem. Itt-ott felvan fújódva az ''alhasam'' és megijedtem, h nőhet a baba. Semmi előjelei nincsedek de nagyon félek és sokat stresszelek, lehetek terhes?

16/L (tudom fiatal vagyok még)

2013. nov. 20. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szörnyű hogy az emberek milyen segítőkészek, oké hogy fiatal és fél és próbál tapasztaltabb emberek véleménye alapján meg gyözödni hogy nincs miért parázni, de itt amiket kapott válaszul hát kissé nagyott néztem! Én is mertem kérdezni mert előzőekben nem tapasztaltam ezt a bunkósagot, ezek után kíváncsian várom a segítő válaszokat! Kedves kérdező pedig megkaptad a választ de legyszi legközelebb inkább fordulj olyanhoz akiben megbizzol és ugy gondolod segíthet:)
2013. nov. 21. 21:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Én erről nem szeretnék senkinek sem beszélni, még annak sem, akiben megbízok. Azt szeretném, h maradjon köztem és a barátom közt azért furdultam ide:)
2013. nov. 24. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:

A hasi panaszok miatt menj el egy hasi ultrahangra, és abból látszódni fog az is, ha babád van.:)

Lehet, köztetek történt/történik valami, ami megviselt, "nem tudod megemészteni", vagy egyébként is érzékeny a bélrendszered. Nem lökdösött meg erősen, nem fájt a hasad aktus közben?

Nem szedtél antibiotikumot akkortájt?

2015. máj. 31. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!