Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex, terhes vagyok vagy csak beképzelem?
Augusztusban voltam együtt a barátommal először és utóljára, védekeztünk óvszerrel és el sem ment. Azóta már 3x teljesen normálisan megjött a menstruációm, bár először kicsit késett és 2., 3. ahogy látom új időpontott választott. Az elején sokat volt hányingerem, de szerintem csak e miatt volt mert egyfolytában stresszeltem. Itt-ott felvan fújódva az ''alhasam'' és megijedtem, h nőhet a baba. Semmi előjelei nincsedek de nagyon félek és sokat stresszelek, lehetek terhes?
16/L (tudom fiatal vagyok még)
A hasi panaszok miatt menj el egy hasi ultrahangra, és abból látszódni fog az is, ha babád van.:)
Lehet, köztetek történt/történik valami, ami megviselt, "nem tudod megemészteni", vagy egyébként is érzékeny a bélrendszered. Nem lökdösött meg erősen, nem fájt a hasad aktus közben?
Nem szedtél antibiotikumot akkortájt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!