Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy koptassam le? 0_0

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy koptassam le? 0_0

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon idegesít már és nem ért a szép szóból sem! Mit mondjak vagy mit tegyek hogy hagyjon már végre?

2013. nov. 20. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Na egy újjab szegény pasit lekoptatsz te is....
2013. nov. 20. 19:44
 2/9 zotanbro ***** válasza:
kuld el a pics4ba nem szep szoval..
2013. nov. 20. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem reagálsz. Ennyi. Csak ne foglalkozz vele. Ne válaszolj.

Míg reagálsz azokra amik feléd irányulnak (bármire), addig rajtad fog maradni. Azaz még "szép szóval" se mond semmit se.

2013. nov. 20. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Te is olyan kis álszent ... vagy aki először szemezik a pasival, mosolyog rá aztán meggondolja magát/pasija van.

Mert engem ma így eléggé átcsesztek.

Szóval ha elhiteted vele hogy bejön akkor ne csodálkozz.

2013. nov. 20. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
koptasd le, ne reagálj, ne vedd észre, küldd el a p*csába. ÍGY VAN. sőt. mindenki viselkedjen úgy mint egy igazi büdös gyökér, ahelyett, hogy leülnétek, szép nyugodtan, és elmagyaráznád neki szépen, normálisan, hogy mi van. ja és itt nem arra kell gondolni, hogy odab*szol neki egy "figyelj, bocsi de nem"-et.
2013. nov. 20. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
te kis rib anc
2013. nov. 20. 19:59
 7/9 A kérdező kommentje:

1 ku.rvára nem vagyok riba.nc!! Az a gyerek egy bunkó és szekál!! Szerintem természetes h egy ilyet le akarok koptatni!!

2. Sosem adtam célzást rá, hogy tetszene!!!

3. Ezeket személyesen szoktam intézni..ezt is így tettem!! Szépen elmagyaráztam neki, hogy nekem nem jön be...olyan arcot vágott mint egy idióta, de továbbra sem hagy békén!!

Szóval ennyit az idióta beszólásokról, hogy ri.banc vagyok meg szívtelen aki kikosaraz egy fiút!!! Na!

2013. nov. 20. 20:11
 8/9 anonim válasza:
mondd neki hogy " bocsi, nem viszket a cuni" ! amúgy meg khm, az ilyeneket nem lehet lerázni. vedd levegőnek, majd megunja
2013. nov. 21. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi...
2013. nov. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!