Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 eves vagyok es szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 eves vagyok es szerelmes letem egy 22 eves fiuba . Sajnos a szuleim tiltanak tole . Es apam meg amugyis nagyon sziguru. Mit tehetnek hogy ez meg valtozon?

Figyelt kérdés
Mar 3 honapja egyut vagyunk ... es man fel adta ... edig kitartot ... de mostman aszt mondta ha nem szedem ra a szuleimet fojtatjuk az eletunket. En nagyon szeretem ottet ! ... es nem akarom elvesziteni !! Nem tudunk talalkozni es csak telefonon szoktunk beszelgetni ..es ez man igy tenyleg nem okes !
2013. nov. 19. 23:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
be akarta már vágni a lompost mi? Na pont ezért tiltanak.
2013. nov. 20. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
nem zsamok. Ott ezt nem tiltanák.
2013. nov. 20. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:

ma 14:20

Pedig tipikusan rájuk jellemző ez az írás...Így senki más nem tud írni, még viccből sem.

2013. nov. 20. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
szerezz be egy vibrátort azt apád engedni fogja :)
2013. dec. 27. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
mivan a szüleid azt akarját hogy találj 1 embert 3 év mulva aki 1 napal nm fiatalab vagy öregeb?
2014. jan. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!