Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szeressek ki egy sFggfejből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeressek ki egy sFggfejből?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe beleszerettem, és lehet, hogy ő is kedvel engem, de rájöttem, hogy egy antiszociális barom. Viszont még mindig szerelmes vagyok, pedig nem akarok az lenni és nem akarok vele kedvesen viselkedni. :(

19 évesek vagyunk

2013. nov. 19. 23:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szeress bele egy fszfejbe
2013. nov. 19. 23:11
 2/17 anonim ***** válasza:
De egy røhadêk vagy. Lehet csak gátlásos. Segîts rajta, tuti nem bánod meg.
2013. nov. 19. 23:14
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát ez jó. Úgy tudod elfelejteni (kiszereni... mekkora egy hülye kifejezés már), hogy találsz egy másik pasit, akibe beleszerethetsz.. enélkül nem fog működni. Csak ne egy sFggfejet találj megint (pedig Te vonzod az ilyeneket)
 4/17 anonim ***** válasza:

ezt miből szűrted le?

Egyébként van egy kis ellentmondásod. Úgy írod mintha ez már egy ideje tartó dolog lenne. Szedj össze valaki mást, ha eddig még nem tetted meg.

Egyébként nehezen hiszem el, hogy 19. évesen antiszociális barom a kiszemelted.

5/17 A kérdező kommentje:

Nem gátlásos. Konkrétan ő mondta, hogy antiszociális. Folyton zenét hallgat és múltkor gyakorlatilag lehülyézett mások előtt. Ezt nem gátlásosnak nevezném.

Folyamatosan kedves vagyok vele, minden órán egymás mellett ülünk, ennél jobban már nem lehet valaki kedves

2013. nov. 19. 23:15
 6/17 A kérdező kommentje:
Szeptember elején rögtön megkedveltem, amikor először találkoztunk és utána valahogy fokozatosan jött az érzés. De nem tudom felfogni, hogy lehet valaki ilyen bunkó
2013. nov. 19. 23:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja, igen, és most vagyok életemben először szerelmes...
2013. nov. 19. 23:18
 8/17 anonim ***** válasza:
#7 > akkor hagyd elmúlni! Legalább könnyen túl leszel rajta :) (Könnyebben mint mások)
2013. nov. 19. 23:19
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem fog elmúlni, minden nap mellette ülök órákon keresztül, közel hajol hozzám, a lábamhoz érinti a lábát. Aztán meg leidiótáz. Legszívesebben pofán vágnám aztán hozzábújnék :(
2013. nov. 19. 23:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Akkor keress valakit, aki tisztel, szeret, megbecsül, és amikor legközelebb hozzádér a lába, már csak arra tudsz gondolni, hogy "húzd már magad alá a patáidat, barom..."
2013. nov. 19. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!