Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan idézetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan idézetet mondani, ami olyan emberről szól, aki nem engedi, hogy szeressék?

Figyelt kérdés

Nagyon beleszerettem egy fiúba, de nem engedi, hogy szeressem, annyi komoly gond és bánat érte már, hogy teljesen elzárkózott a külvilágól, csak egy hamis arcot mutat magáról. Az igazi énjének egy részét már sikerült megismernem, de nagyon nehezen törtem át a falakat. Nem akarom feladni a harcot, mert szüksége van a szeretetre.

Ehhez kapcsolódó idézeteket keresek.

Köszönöm szépen!!

2013. júl. 4. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon beleszerettem egy fiúba, de nem engedi, hogy szeressem, annyi komoly gond és bánat érte már, hogy teljesen elzárkózott a külvilágól, csak egy hamis arcot mutat magáról. Az igazi énjének egy részét már sikerült megismernem, de nagyon nehezen törtem át a falakat. Nem akarom feladni a harcot, mert szüksége van a szeretetre."
2013. júl. 4. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:

"Aztán jött egy szőke lányka,

A helyén volt a vaginája,

Egy nagy meleg nyári hajnalon,

Hanyatt feküdt egy magányos padon,

Úgy gondoltam megfarkalom,

Mindkettőnknek jó lesz nagyon,

De mégsem volt gusztusom a dologra,

Inkább kiverem ha kell hát naponta."

2013. júl. 4. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:

"Ha nem szeretsz is: szeretlek, tudod,

szemed mély bánatáért,

akár a pacsirta a kelő napot,

csupán a harmatáért.

Federico García Lorca"

"Olyan vagy, mint a homok. Próbálok beléd kapaszkodni, de kifolysz a kezeim közül."

Sorsvonat c. film

"Ha majd egykor egy igazán

Hűn szerető szívre vágyol,

S keresed, de nem mutatja

Sem a közel, sem a távol:

Akkor emlékezz rám! s jőjj el

Ahová engem temettek,

S hallgasd ott, mit suttog a fű:

Szerettelek, szerettelek."

Vajda János

2013. júl. 4. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:

"Hiányzott. Pedig ezt nem engedhettem volna meg magamnak. Nem szabad, nem tehetem meg vele, hisz ő boldog, mégis mi lenne belőle mellettem. Elég a tudat, hogy ő szeretne, tartozok annyival neki és egykori önmagamnak, hogy nem teszem meg. De hiányzik"

Bocs most csak ennyire tellett:/

2013. júl. 4. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek. Esetleg valami tanácsot tudtok adni? Hogy esetben mit lehet csinálni? Én szeretem, ő is szimpatizál velem, mondta, hogy van esélyem, de túl magasak a falak körülötte. :/
2013. júl. 4. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Az 1-es szerintem nem is troll...

A 2-es pedig zenéből merített :-D

Keressgelj idézetek között a neten.

Ismered azt a számot, hogy Volt egy fiú, árva fiú nem szerette senki....

Ennyi telik tőlem :-)

2013. júl. 4. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok tanácsot ilyenkor nem lehet tenni.. Légy vele kedves, legyél türelmes, érezze, hogy kell neked, de ne vidd túlzásba, tehát ne akaszkodj rá.. Előbb-utóbb megtörik a jég..
2013. júl. 4. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!