Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A társkereső oldalakon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalakon miért csak ronda pasik vannak fent?

Figyelt kérdés
Alig lehet talàlni helyes pasit, azok is inkább csak kívàncsisàgból regisztràlnak, hogy ugyan hàny csajnak jönnek be.
2013. nov. 19. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ronda, sőt sok lány mondta már itt (is) akinek küldtem kölcsönösen képet, hogy barátságos, helyes srác vagyok.

De mikor társkeresőn 1-2 lány ír vissza, akkor nem értem... Emiatt is töröltem magam mindegyikről :)

Amúgy nem csak ronda pasik, de ronda nők is... Szóval te csak maradj csöndben :)

2013. nov. 19. 17:29
 12/14 anonim válasza:
ne helyes paist keress ,hanem olyat akinek esze is van...
2013. nov. 19. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Mert a helyes pasiknak nincs szüksége társkeresőre.

Úgy is mondathatnánk a neten a "maradék" van, illetve azok, akiknek a munkájuk miatt levegőt nincs idejük venni, vagy rohadt lusták ismerkedni.

2013. nov. 19. 18:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát én lány létemre voltam társkeresőn pár napig. Kétszer is. Na nem azért mert nem vagyok szép és az életben nem kellettem senkinek. Sokat voltam a munkahelyemen, nem szeretek buliban sem ismerkedni (nem mintha sűrűn járnék). Így olyan emberrel tudtam megismerkedni, akivel valószínűleg az életben nem találkoztam volna, mert nem fordultunk elő ugyanazokon a helyeken. Egyébként mindkét esetben a pasi is helyes volt. Lehet, hogy hamarabb "elkelnek". Illetve nem éppen ronda lányként nekem sem kellett sokáig fent lennem.
2013. nov. 19. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!