Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon miért csak ronda pasik vannak fent?
Figyelt kérdés
Alig lehet talàlni helyes pasit, azok is inkább csak kívàncsisàgból regisztràlnak, hogy ugyan hàny csajnak jönnek be.2013. nov. 19. 16:36
11/14 anonim válasza:
Én nem vagyok ronda, sőt sok lány mondta már itt (is) akinek küldtem kölcsönösen képet, hogy barátságos, helyes srác vagyok.
De mikor társkeresőn 1-2 lány ír vissza, akkor nem értem... Emiatt is töröltem magam mindegyikről :)
Amúgy nem csak ronda pasik, de ronda nők is... Szóval te csak maradj csöndben :)
12/14 anonim válasza:
ne helyes paist keress ,hanem olyat akinek esze is van...
13/14 anonim válasza:
Mert a helyes pasiknak nincs szüksége társkeresőre.
Úgy is mondathatnánk a neten a "maradék" van, illetve azok, akiknek a munkájuk miatt levegőt nincs idejük venni, vagy rohadt lusták ismerkedni.
14/14 anonim válasza:
Hát én lány létemre voltam társkeresőn pár napig. Kétszer is. Na nem azért mert nem vagyok szép és az életben nem kellettem senkinek. Sokat voltam a munkahelyemen, nem szeretek buliban sem ismerkedni (nem mintha sűrűn járnék). Így olyan emberrel tudtam megismerkedni, akivel valószínűleg az életben nem találkoztam volna, mert nem fordultunk elő ugyanazokon a helyeken. Egyébként mindkét esetben a pasi is helyes volt. Lehet, hogy hamarabb "elkelnek". Illetve nem éppen ronda lányként nekem sem kellett sokáig fent lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!