Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem egy tanárnőmb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy tanárnőmbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idén kaptunk egy új tanárnőt, akibe sajnálatos módon elég gyorsan szerelmes lettem (én 17 vagyok, ő 25). Nem csak arról van szó, hogy jól néz ki. Tudatlanul is próbálok vele minél többet beszélni, elérni, hogy rám figyeljen. Tudom, hogy esélytelen, ezért is érzem magam szarul. Nem tudok az érzéseim ellen mit tenni. Múlt héten hiányzott a suliból, a többiek örültek h. lyukas óra lesz, én sajnáltam. Pedig nem szeretem a tantárgyat, amit tanít. Az egyetlen pozitív oldala a dolognak, hogy elkezdtem tanulni a tantárgyat :D. Mit tegyek?
2009. nov. 18. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én minden fiatal tanáromba voltam szerelmes egyszer :P :D Tudom, röhejes dolog.

Most 6éve végeztem a sulival, ahol szerelmes lettem a matektanárba, aki 5évvel volt idősebb nálam. Leérettségiztem, és utána addig "zaklattam", míg össze nem jöttünk. Azóta együtt vagyunk :D

Ugyhogy drága kérdező, semmi nem lehetetlen :)

2009. nov. 21. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Mért ne mondod el neki az érzéseidet??? Kitudja, lehet hogy neki is bejönnél te!!! Szerintem probáld meg elkapni valami nyugis helyen, például: Szertár, suli után ha megy haza, vagy valahol!!!

Egy próbát megér!!!! Sok sikert!!!

2009. nov. 21. 12:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha végzel szabad a pálya:P:P

Addig ne hozd elő a témát, csak legyél sokat a közelébe és tanulj az óráira:P

2009. nov. 21. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem hála istennek általánosba csúnya 40fölötti férjezett tanáraim voltak ilyen problémám nem volt de középsuli 9-10 be volt egy jó bőr 25-27év körüli rajz tanárunk mindenki imádta lazán bókoltunk neki órán meg érdeklődtünk hogy van-e barátja tanárnőnek:D az óta már elment a suliból és 2-3 havonta rá írok mi a helyzet tanárnővel:D nem vagyok bele szerelmes de eltudnám vele képzelni az életemet:)
2009. nov. 21. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!