Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a legtovább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a legtovább orgazmusom, melyik technika a helyes? Bővebben lent

Figyelt kérdés

még szűz vagyok, 19/f és mikor éjszaka erekcióm van reggel (szépet álmodok) akkor mindig "félig" felkelek tehát már tudom irányítani hogyan lüktessen, edfig úgy csináltam hogy behúztam meg kiengedtem.

de egyszer volt úgy hogy sokáig behúztam aztán hirtelen engedtem ki aztán sokszor egymás után.. na akkor nagyon foltos lett a lepedő is, igaz előtte 2 hónapig nem volt sajnos erekcióm.

Melyik a legjobb mód?

cél az hogy minnél tovább tartson ez az erekció (jó érzés)

2013. nov. 18. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor anyukád meg látja a foltot a lepedön v. bele nyúl XD
2013. nov. 18. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:

mindig ráteszem a lepedőt és délig felszárad csak kis folt látszik azt meg nem veszi észre mert rossz a szeme. a gatyát meg a mosógép aljára teszem mindig.

amúgy aki tapasztaltabb nállam az meg tudná mondani hogy akkor is ugyanez az érzés van amikor csajjal van csinálva és magömlésed lesz? vagy az mivel másabb?

2013. nov. 18. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
XD
2013. nov. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!