Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lánynak miért a pávák jönnek be?
Az legtöbb csajnak a pávák jönnek be.. Mi a tökömért van ez? Mi a tököm jó az ilyen divatmajmokban? [link] és miért nem állnak szóba az ilyenekkel? [link] Ha szóba is állnak kb 20 perc után kocc van...
Azt hiszik, hogy ha bagóznak, isznak 15 évesen, meg úgy öltöznek, mint a b#zik, akkor menők lesznek vagy mi? Ezek is hogy az anyjukba néznek ki?
Vagy egyszerűen én vagyok ilyen fogyatékos és már ez az átlag, ez a divat? Miért nem lehet normális vagy elegáns férfi ruhákba járni?
Még mielőtt jönne a sok leszóló szöveg, a normális kategóriába tartozom és nem, nem vagyok ronda gyerek, nincs nő problémám csak szimplán felb*sz ez a dolog.
Én kivétel vagyok, az utolsóktól hányingerem van. Igen ez manapság a divat, meg stílus. Nagyítóval kell keresni a magadfajta NORMÁLIS embereket.
14/L
Most ez a divat. Majd "elmúlik". És azok a tinik, akik szerint aki nem így öltözik az stílustalan, aki igen az menő, majd az is elmúlik.
Nekem jobban bejön az, ahogy Te öltözöl. Amúgy meg nekem a srác arca fontos, szinte mindegy mit ránt magára reggel (rózsaszín polót, vagy bőrdzsekit) ha bejön. Csak attól nem tudok "csöpögni", mert épp az aktuális divat szerint öltözik. Ez ostobaság. De majd rájönnek a tinik ha, ha túllesznek a tinikoron.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!