Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is?
szerintetek is meleg az a fiu, aki a kovetkezo kerdesekre ilyen valaszt adott:
1.szereted a lilat? (az egy szin:D)
valasza: imadom
2.nezed az X Faktort?
valasza: minden adast megnezek
3.ha igen ki a kedvenc mentorod?
valasza: Alfoldi Robert
4.szeretsz vasarolni?
valasza: igen:)
ezek alapjan szerintetek is meleg?:) (igazabol nem ismerjuk, csak odame.tunk hozza es megkerdeztuk mert amugy ugy nez ki es ugy beszel mint ahogy a melegek szoktak :3)
Attól, hogy valaki meleg, nem biztos, hogy jó barát is. Ezt csak azért írom, mert az, hogy "szeretnénk egy meleg barátot" eléggé idióta felfogás.. Ok, amikor 16 voltam, nekem is volt olyan képzetem, hogy mennyire klassz lenne, ha lenne egy fiú barátom, aki meleg és soha nem nyomulna rám és mehetnénk együtt vásárolni stb. Azonban felnőttem és rájöttem, hogy az emberei kapcsolatok tartóssága nem függ attól, hogy milyen a szexuális beállítottságod. Szóval ne azért akarjatok vele barátkozni, mert meleg. Hanem, mert jó fej, kedves, lehet vele beszélgetni stb.
Felszínes dolog ám, ha csak azért barátkoznátok vele. De írtad, hogy akkor is barátkoznál vele, ha nem lenne meleg. Ettől függetlenül és pl. elítélem azokat, akik érdekből barátkoznak.
Ennel a fiounal mar csak raadas, ha meleg.:) Mert tenyleg jofej,kedves es kozvetlen volt velunk. Amugy meg az snzerintem is hulyeseg, hogy valakivel CSAK azert baratkozol mert meleg.
Amugy nem lehetetlen dolog ez a meleg barattal vasarolgatas, baratnom noverenek osszejott.:)
Ja persze, nem lehetetlen. Nem is ezt mondtam :D
Szerintem maradjatok annál, hogy összebarátkoztok vele és nem azért, mert meleg :D Vagy mert esetleg meleg :D ;)
Ez kb olyan lenne, hogyha azért barátkoznál valakivel, mert vörös a haja :D
Jól van, jól van!!! :D
Szerintem nyugodtan odamehettek. Valószínűleg egy nagyobb baráti kör lesztek előbb-utóbb, hiszen nem fogja otthagyni a barátait, gondolom. Próba szerencse :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!