Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mindenkinél így van vagy én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
Sziasztok 1hete szakítottam a barátnőmmel Félév után és,hát meg nagyon rossz,állandóan rossz kedvem van szinte minden rá emlekesztet,allandoan ra gondoló,o meg semmi már ismerkedik egy masik csávóval es Elvileg halálosan szerelmes volt belem.
es ez engem nagyon idegesít.
tul dramatizalom a helyzetet?
Bocsi csaj telefonról vagyok es az automata kitöltés..
2013. nov. 18. 20:09
2/5 anonim válasza:
Ha ennyire megvisel a dolog,akkor miért szakítottál vele??
3/5 anonim válasza:
Mindenkinél így van.:) Legalább is nálam is így működnek ezek...ez természetes:)
4/5 anonim válasza:
Velem 1 hete szakítottak és folyton csak sírok, de én nagyon szerelmes vagyok és nagyon reménykedem benne, hogy újra együtt leszünk, tennék is érte, mindig, minden nap. Azt nem értem, ha most Te bánkódsz jobban, miért szakítottál?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem jöttünk már ki állandó veszekedések
2013. nov. 18. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!