Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok, ha válogatok a nők között, pedig nem is nézek ki jól?
Ennek következtében már több mint egy éve nem voltam senkivel. Lett volna lehetőségem lefeküdni/járni pár lánnyal, de nem éltem a lehetőséggel, mert nem tetszettek.
Egyfelől így érzem helyesnek, mert az intimitás mindenképpen a vonzalomról szól, másrészt viszont a 20-as éveim elején-közepén járok, és ilyenkor azért vannak szükségletei az embernek.
Vélemények?
"nem értem mi a kérdésed mert ha leveszed a kérdőjelet"
Nos, akkor talán ne vedd le. Tudod, a kérdés attól kérdés, hogy kérdőjel van mögötte.
"És most mit vársz?"
Amit minden más kérdező ezen az oldalon: hasznos válaszokat.
"Amit minden más kérdező ezen az oldalon: hasznos válaszokat."
A kis naiv.
valamilyen szinten igen,hülyeség kihagyni,ha nincsen rendszeres.
pl nekem is van egy nem olyan nagyon szép munkatársnőm,de arra tökéletes,hogy időnként lepippantson a vécében,vagy kiverje a farkam.
és persze olyanba is bele futni,hogy egy nem olyan szép lány az ágyban olyan érzéki gyönyörökben részesít,hogy a füled ketté áll.
kellemes meglepetésektől fosztod meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!