Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a leányzóról? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Itt egy link: [link]
Most nem az számít, hogy milyen oldalra került ki a kép, hanem a lány. Így kinézetre vélemény? (Buta fej, okos fej, stb.) Külső és belső tulajdonságok, amiket tükröz a kép.
2009. nov. 18. 21:27
11/40 anonim 

válasza:

És kitérdekel a közönség. nem másoknak éli az életét. ha ő jól érzi magát. Amúgy nemtudom mitől ribi meg ilyenek.
Nemtudom mire alapozza aki ezt mondja. De szerintem csak irigyek.
12/40 anonim 

válasza:

jó csaj, simán rámennék bármikor. tény, hogy picit ringyósan adja, de én imádom az ilyen nőket.
13/40 anonim 

válasza:

Aki ilyen képet kitesz magáról...az ne legyen a barátnőm.
Inkább legyen szolidabb, nem ilyen hú én vagyok a best of myvip csaj és kirakom a fürdőruhás csöcseimet, hogy megbámulják a raj pasik.
Nem ribancozom, vagy k....zom le az ilyeneket, csak ennyi a véleményem.
18/f
14/40 anonim 

válasza:

miért vág ilyen fejet? olyan mintha pocok akarna lenni, mintha beszorított volna egykis levegőt a szájába...:D elég sötét lehet szerencsértlen
17/40 A kérdező kommentje:
Várom a további hozzászólásokat. :)
2009. nov. 22. 22:28
18/40 anonim 

válasza:

elég hülye fejet vág. azt hiszi, h jól néz ki, de önkritika az nulla. nah, ennyi kábé. :)
19/40 kolosszus22 

válasza:

Szerintem nem valami szép, egyáltalán nem jön be, ezzel az arcoskodással csak ront a helyzeten.
22/F
20/40 anonim 

válasza:

Kedves kérdező! Te egy rosszindulatú dög vagy! Simán jócsaj. Te csak egy irigye vagy. LÚZER!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!