Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfelelek? Lehetek én a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfelelek? Lehetek én a legjobb? Akarnak majd? Találok így munkát?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, budapesti lány. Örököltem a nagymamámtól egy egyszobás panellakást. A panellakáson kívül nincs más vagyonom, esetleg a ruháim, de az sem ér sokat.

Nem vagyok a legjobb tanuló, a legtöbben nem az eszemet szeretik rajtam és meg is értem. Szép vagyok, lehet, hogy beképzeltnek hangzik, de ez az egyetlen jó tulajdonságom. Pontosan ezért most szakmaválasztás előtt állva ezt szeretném kamatoztatni.

160 cm vagyok 45 kiló, arányosan nagy melleim és kerek popsim van. Összesen egy férfival voltam eddig, de annak már fél éve vége van.

A kérdésem az lenne, hogy állhatok-e szexmunkásnak így? A legfontosabb dolgokat szerintem elmondtam, utánanéztem és a közelben nincs se templom se iskola.

Tudom, hogy jön majd a sok leszóló válasz, de azt hiszem, hogy ezt én nem csak a pénzért, hanem magáért a munkáért is csinálnám, érdekelne. Persze, ha egy férfi nőket fektetne meg ingyen az egy szexisten.

2013. nov. 17. 22:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Megírod priviben az elérhetőséged? Meglátogatnálak.
2014. febr. 20. 20:51
 22/26 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, adsz linket?
2014. febr. 24. 23:13
 23/26 anonim ***** válasza:

engem is érdekelne!

(előzők: ha megkaptátok, küldjétek át kérlek nekem is!)

2014. márc. 3. 12:18
 24/26 anonim ***** válasza:
No, és hogy jött be ez a munka neked?
2014. szept. 1. 23:23
 25/26 anonim ***** válasza:
kapott valaki elérhetőséget egyáltalán? :D
2014. szept. 2. 20:27
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem.
2014. szept. 3. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!