Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelek? Lehetek én a legjobb? Akarnak majd? Találok így munkát?
19 éves vagyok, budapesti lány. Örököltem a nagymamámtól egy egyszobás panellakást. A panellakáson kívül nincs más vagyonom, esetleg a ruháim, de az sem ér sokat.
Nem vagyok a legjobb tanuló, a legtöbben nem az eszemet szeretik rajtam és meg is értem. Szép vagyok, lehet, hogy beképzeltnek hangzik, de ez az egyetlen jó tulajdonságom. Pontosan ezért most szakmaválasztás előtt állva ezt szeretném kamatoztatni.
160 cm vagyok 45 kiló, arányosan nagy melleim és kerek popsim van. Összesen egy férfival voltam eddig, de annak már fél éve vége van.
A kérdésem az lenne, hogy állhatok-e szexmunkásnak így? A legfontosabb dolgokat szerintem elmondtam, utánanéztem és a közelben nincs se templom se iskola.
Tudom, hogy jön majd a sok leszóló válasz, de azt hiszem, hogy ezt én nem csak a pénzért, hanem magáért a munkáért is csinálnám, érdekelne. Persze, ha egy férfi nőket fektetne meg ingyen az egy szexisten.
Csinálj fétis videókat.
Sokan ilyenekre gerjednek, és egy csomó pénzt kiadnak érte.
Pl, elszívsz egy szál cigit erotikus grimaszokkal, felveszel egy felnött pelenkát és abban masztizol, begipszeled a kezed és mutogatod, ráülsz egy lufira és azon lovagolsz amig kidurran (én erre gerjedek ;D ) . Rágógumi bubikat fújsz, meg ilyenek. Néhánynál még le sem kell vetkőznöd, az arcod eltakarására meg beszerzel egy farsangi maszkot, ami a szem körüli részt takarja el.
F
Úgy érzed le tudnál feküdni sokkal idősebb, vagy éppen túlsúlyos, vagy máshogy nem vonzó férfiakkal is?
Mert az egy dolog, hosgy szereted a szexet, de jól is kell csinálnod, és olyanokkal is el kell hitetned, hogy élvezed és akarod, akik egyáltalán nem jönnek be neked.
Menne?
basszus ha tényleg szép vagy akkor miért akarod elrontani magad ezzel?
biztos vagyok benne hogy vannak jó tulajdonságaid.
inkább ezekre összpontosíts és akkor egy gyöngyszem lehetsz!
nincs jobb és értékesebb egy gyönyörű szép aranyos és tele jó tulajdonságokkal!
szerintem többet érnél úgy mint egy kurvi :)
az álmadat másképp is elérheted. Legfőképp úgy, hogy megismersz hasonlóan nagyravágyó embereket, akiket szintén fűt az egészséges ambíció! Ezt nem úgy tudod elérni, hogy prostinak állsz. Most kb egy tucat strici írt neked, ajánlatokkal konkrétumokkal, előnyöket ajánlva. Majd mind tönkretesznek, mert ravaszak, és már több tucat nőt vertek már át így!
Van más út. Ha izgalmas életet akarsz, de értelmetlen vakmérőség nélkül, amit a prosti-lét jelent, akkor írj. Megmondom, én miért élek nem langyos-átlagos életet, és mit tehetsz te is, hogy ilyen életed legyen. És nem, nem a tested kell. Az ilyesmihez anélkül is hozzájutok, hogy neked írnék.
Csak egy férfivel voltál és prostinak állnál?
Úgy feküdnél el idegennel, aki nem figyel rád, akit neked kell "kiszolgálnod", hogy nem vagy te sem gyakorlott a szexben? Ez a lelkedre nézve elég veszélyes.
Még pár hét :)
Azért ez egy fontos döntés, nem ugrok csak úgy fejest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!