Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek mindenkit!?
Minden emberben megtalálok valami jót úgyhogy szeretek mindenkit *-* :) Igen! Még téged is! És a mocros moderátorokat is szeretem akik mindjárt törlik ezt a "kérdést"
SZERETLEK TITEKET <3 :$ :))
#21 :@@@
#22 xddd
Akkor nem is láwcsizol engem, kérdelő?! :'(
Pedig azt hittem, láwolsz és puszcsizol és minden szuper-szuper happy-happy lesz. :''''(((
P_P Most nagyon szomorcsi vagyok. :(
#26 dee az idegesító beszéd ellenére szeretlek *-* ;)
#25 te vagy az 1. aki megkérdezte.. mindenki nyilvánvalónak tartja hogy lány vagyok de te nem :D van eszed.. ez tetszik ;)
Aíííyyyeee! A láwcsis duma nem jött be, lássuk ezt:
Olyan ronda vagy, hogy mikor anyádból kibújtál és meglátott a szülész, szívrohamot kapott amit túlélt ugyan, de azóta is pacemakere van. Aztán mikor az óvónő meglátott, seggresett. A félelemtől. A gyerekek a babaházba zártak az oviban, mert annyira ronda voltál, hogy nem mertek rád nézni sem. Az iskolában külön osztályt alkottál, mert olyan ronda voltál, hogy még a tanár sem jött be hozzád, e-mailben küldte az anyagot.
Később a hadsereg előszeretettel alkalmazott téged, mint titkos fegyvert: vizuálisan keltett terrorgép vagy, akit ha meglátnak, belehalnak.
Na, na? Még mindig szeretsz? :D
...akkor...!
Monumentális gondolataim manifesztáció, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak... így nem jön létre az argumentumok szintézise... dialógusunk kontinuitása megszakad.
Szuper szubliminális teátrális ultrafluxuskondenzátor gondolkodásomhoz egy magadfajta limitált, retardált egyén felérni képtelen, így hiába is írok bármit, úgy sem komprehendálod kellően jól, ennélfogva látszik, hogy mennyire visszafejlődött vagy.
Na, árad még a szeretet? (^_^)_b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!